Cum arată, la 18 ani, fiica lui Mihai Gâdea. Cadoul superb pe care i l-a oferit directorul Antena 3 de majorat

Stan Filon 20.08.2020, 11:41

Sărbătoare în familia cunoscutului prezentator de televiziune Mihai Gâdea! Fiica sa a împlinit 18 ani, iar la majorat vedeta de televiziune i-a pregătit o surpriză muzicală fiicei sale, care tocmai ce a devenit adult. Realizatorul TV a postat și un mesaj pe rețelele de socializare.

Fiica lui Mihai Gâdea a împlinit 18 ani

Mihai Gâdea este unul dintre cei mai cunoscute vedete de televiziune. Pe cât de popular este acesta, pe atât de discret este cu viața personală. Familia sa a fost expusă mediatic în foarte puține ocazii, iar soția lui a apărut la evenimente publice doar de câteva ori.

Recet, fiica lui Mihai Gâdea, Karina Maisha, a împlinit 18 ani și vedeta Antena 3 i-a pregătit o surpriză specială: un moment de karaoke prin care i-a spus, în versuri, cât de mult o iubește.

Fiica lui Mihai Gâdea a împlinit 18 ani
Fiica lui Mihai Gâdea a împlinit 18 ani

Mihai Gâdea a cântat pentru fiica sa

Chiar dacă nu pare, Mihai Gâdea chiar are voce melodioasă. S-a văzut chiar în seara majoratului fiicei sale, când a avut un moment artiistic. Prezentatorul de televiziune a interpretat piesa „Can’t Help Falling In Love” a lui Elvis Presley. Astfel i-a spus în versuri fiicei sale cât de mult o iubește.

Talentul artistic al lui Mihai Gâdea a fost moștenit de fiica sa, care s-a alăturat la un moment dat acestuia în momentul de karaoke. Karina Maisha a dus talentul moștenit de tatăl său mai departe. Tânăra a postat pe YouTube mai multe melodii interpretate foarte bine de ea.

Mihai Gâdea a postat pe Instagram două fotografii cu fiica sa și a scris în dreptul lor ”18! La mulți ani, Dragostea mea!”. Mihai Gâdea este căsătorit cu Agatha Kuri, fiica unui pastor adventist din Timișoara. Cei doi sunt împreună de 17 ani, iar mariajul lor a împlinit 15 ani.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...