Cum arată Janine la 55 de ani. În tinerețe, soția lui Adrian Sârbu s-a iubit nebunește cu Răducioiu

Beatrice Dumitru 06.12.2022, 10:34

Janine Sârbu a fost una dintre cele mai frumoase fotomodele ale anilor ’90, colegă de generație cu Romanita Iovan, Dana Savuica, Melek Amet și Catalin Botezatu. Acesta trăiește de aproape 20 de ani la Paris, alături de fiica sa. În tinerețe, Janine a trăit o poveste de dragoste tumultoasă cu fotbalistul „Generației de Aur”, Forin Răducioiu.

Cum arată Janine Sârbu

Janine Sârbu, pe numele ei adevătrat Eugenia Stefan, era la începutul anilor 2000 unul dintre cei mai de succes designeri din România. Ea fost căsătorită timp de șase ani, cu fostul șef de la Pro Tv, Adrian Sârbu, iar cei doi au o fiică.

După ce a divorțat de Adrian Sărbu, în 2003, Janine s-a mutat la Paris, unde locuiște și acum împreună cu fiica sa, Janice Arianne, în vârstă de 19 ani. Se spune că cele două au un apartament de lux în capitala Franței, care i-ar fi aparținut actriței Marlene Dietrich și care ar fi costat 1,4 milioane de euro.

Cum arată Janine la 55 de ani. În tinerețe, soția lui Adrian Sârbu s-a iubit nebunește cu Răducioiu
Janine Sârbu (centru). Sursa foto: Instagram

Foarte discretă cu viața personală, Janine a participat în luna octombrie la un vernisaj și așa au apărut imagini rare cu ea. La cei 55 de ani ai săi, Janine Sârbu nu s-a schimbat foarte mult, are părul șaten, ondulat și i-au apărut câteva riduri pe chip, dar nu pare să o deranjeze acest lucru.

Janine Sârbu, poveste de dragoste cu Florin Răducioiu

Janine Sărbu și forbalistul „Generației de Aur” Florin Răducioiu au avut o relatie de aproape un an de zile. Acesta a povestit că a cunoscut-o pe fosta soție a lui Adrian Sărbu în anul 1990, într-o zi în care se plimba cu mașina sa de lux pe Bulevardul Dacia. Florin Răducioiu juca în acea perioadă în Italia, la Bari.

Într-o zi când mă plimbam prin Bucureşti am văzut, pe Bulevardul Dacia, o fată care aştepta un taxi. M-am gândit: „Wow, ce frumoasă este”! Am intrat în vorbă cu ea şi m-am oferit să o conduc. Aşa am cunoscut-o pe Janina Ştefan. Cred că ai auzit de ea, a fost şi model. A urmat o relaţie foarte frumoasă, vreme de un an. Aşa că această ecuaţie, maşini frumoase… femei frumoase, a funcţionat”, a povestit fostul atacant al lui Dinamo în urmă cu câțiva ani, într-un interviu pentru revista Auto Test Magazin.

După mulți ani, Florin Răducioiu a dat și alte detalii despre relația lui cu Janine și a afirmat că se îndrăgostise foarte tare de aceasta.

Mă îndrăgostisem până peste cap de ea, era un fotomodel celebru al acelor ani. Toată ființa mea era legată în acea perioadă de această fată, care avusese niște contracte în Italia și terminase o idilă cu Florin Segărceanu”, a mai spus acesta.

Florin Răducioiu a renunțat la poveste de dragoste cu Janine după un an de zile, iar apropiații acestui spun că a făcut-o la sfatul impresarului său Giovani Becali, nemultumit ca acesta cheltuia prea multi bani cu iubita sa.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...