Cum arată Iulia Albu fără machiaj excentric și apariții controversate. Este, de fapt, o frumusețe răvășitoare. Foto

Redacția IMPACT 19.03.2020, 12:48
Cum arată Iulia Albu fără machiaj excentric și apariții controversate. Este, de fapt, o frumusețe răvășitoare. Foto

Așa cum ne-a obișnuit, Iulia Albu adoră ținutele extravagante, asocierile vestimentare inedite, dar și machiajul excentric. Însă, sub această imagine se află o femeie mult mai frumoasă decât credeai. De asemenea, nici curajul nu-i lipsește creatoarei de modă, drept dovadă faptul că s-a pozat naturală.

Cum arată Iulia Albu fără machiaj excentric și apariții controversate

Celebra creatoare de modă și-a surprins fanii cu o apariție inedită. Vedeta a lăsat de-o parte produsele cosmetice și fardurile și a adoptat un look natural foarte puțin conturat. În vârstă de 39 de ani, Iulia Albu arată imecabil iar ridurile de abia se zăresc pe pielea ei. Fanii au remarcat imediat cât de bine arată vedeta iar like-urile și comentariile au curs pe pagina acesteia de Instagram.

iulia albu, look natural, fara machiaj excentric
Cum arată Iulia Albu fără machiaj excentric și apariții controversate

„Ai un ten impecabil , cu ce minunații te dai? Sau minunata ta mama ți-aa transferat gena?”, „Ești frumoasă naturală!”, „Te ador pentru că ai devenit normală”, „Simplă cosmopolită, dulce…pe toate le ai”, ”Ești foarte frumoasă, naturală! Tinzi spre perfecțiune”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor la poza de mai sus care a adunat peste 29.000 de like-uri.

Iulia Albu este acum în pericol de a fi concediată de la PRO TV acolo unde după cum bine știți deține o rubrică specială în cadrul emisiunii „La Măruță”. Se pare că producătorii postului de televiziune au aflat că vedeta ar fi negociat cu un post rival (Antena 1) în vederea unei noi colaborări. Drept urmare, postul creatoare de modă de la PRO TV ar putea rămâne vacant, scriu cei de la cancan.ro.

De asemenea, Iulia Albu ar fi vrut să facă parte și din emisiunea ”Masked Singer România” pentru care a mers la cici castinguri, însă fără vreun rezultat. Postul dorit de aceasta a fost ocupat de Ana Morodan. Mai mult, Iulia Albu ar fi căutat o nouă colaborare și la Kanal D.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI