Cum arată iubita lui Adi Vasile, antrenorul lui CSM București. Delia a fost top model de meserie FOTO

Gabriel Peneș 15.09.2022, 15:50

Cum arată iubita lui Adi Vasile, antrenorul lui CSM București. Tehnicianul de 39 de ani și-a pierdut, de curând, postul de principal al naționalei femnine de handbal, dar a rămas pe banca tehnică a „Tigroaicelor”. Adi Vasile trăiește o poveste de dragoste cu Delia Tudose, fost top model, care încinge internetul cu fotografii artistice, dar provocatoare, în același timp. Interesant este că Vasile a avut o relație și cu actuala șefă a clubului CSM București, fosta mare handbalistă Cristina Vărzaru.

Cum arată iubita lui Adi Vasile, antrenorul lui CSM București

Cum arată iubita lui Adi Vasile, antrenorul lui CSM București. Tehnicianul de 39 de ani a părăsit de curând banca tehnică a naționalei feminine, dar a rămas la comanda echipei „Tigroaicelor”, în frunte cu Cristina Neagu. Ironia sorții face că noua șefă a clubului bucureștean, fosta mare handbalistă, Cristina Vărzaru, a avut o relație cu tânărul antrenor, după cum a mărturisit chiar el.

„N-a fost ușor deloc să fiu antrenorul Cristinei, era o jucătoare luptătoare, diabolică în sensul pozitiv al cuvântului, perfecționistă.

Mi-a zis că a avut momente când nu se uita la mine ca la un antrenor, ci ca la un iubit. Nu m-am iubit cu multe jucătoare din handbal, lista e foarte, foarte scurtă, Cristina și o domnișoară când eram eu foarte tânăr, au fost două relații foarte mișto”, a spus Vasile, în cadrul emisiunii „40 de întrebări”, realizată de Denise Rifai, la Kanal D, potrivit Libertatea.

Cum arată iubita lui Adi Vasile, antrenorul lui CSM București. Delia a fost top model de meserie
Adi Vasile are un salariu de 10.000 de euro pe lună ca antrenor principal al echipei CSM București

Delia a fost top model de meserie

Adi Vasile trăiește acum o poveste de dragoste cu modelul Delia Tudose (32 de ani). Antrenorul și-a mărturisit public iubirea pentru ea.

„Iubesc cu multă căldură, cu multă afectivitate, cu multă tandrețe, este un lucru de care am nevoie și pe care îl ofer și eu, este un schimb corect. Găsesc plăcerea în cele mai mărunte lucruri. Este o echipă de oameni care fac ceva împreună, este o temelie pentru un drum lung.

Da, bineînțeles, sunt îndrăgostit, iubesc! Iar iubita mea face din când în când niște surprize foarte frumoase și merge ea și plătește nota de plată”, a spus Vasile, în cadrul emisiunii citate.

Antrenorul de la CSM București a mai spus că nu se vede divorțând, în cazul în care s-ar căsători și s-a caracterizat drept un om căruia nu îi place să experimenteze prea mult.

„Nu sunt stângaci în dragoste. Cred foarte mult în dragostea pe care trebuie s-o simți cu adevărat. Nu trebuie grăbite lucrurile, trebuie să ai răbdarea să fii pregătit pentru ele. O bună parte din timp nici eu nu cred că am fost pregătit să primesc dragoste.

Dar de ceva timp situația este diferită. Am înțeles că trebuie să am răbdare pentru ea. Nu sunt genul să experimentez prea multe…

Nu mă văd divorțând! Sunt foarte atras de aceste convingeri ale trecutului, nu neapărat habotnic. Dar cred foarte mult într-o soție, cred că acel moment trebuie să vină când ești pregătit pentru el”, a mai adăugat tehnicianul.

Conform presei, Adi Vasile are un salariu de 10.000 de euro pe lună la CSM, dar consideră că e plătit puțin față de munca pe care o depune. De curând, Nicușor Dan, Primarul Capitalei, a aprobat un buget de 3,5 milioane de euro pentru formația condusă în teren de Cristina Neagu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Gabriel Peneș
- Născut în 1966, absolvent de Istorie, lucrez în presă din 1996       -    Redactor, playtech.ro, 23.06.2021 -       -     Redactor, playsport.ro, 16.01. 2021 - 03.06....