Cum arată fiul Andreei Berecleanu. Sora lui e mult mai cunoscută, dar și el a moștenit-o pe știristă la frumusețe

Diana Radu 18.06.2020, 14:38

Andreea Berecleanu are doi copii deja adolescenți, o fată și un băiat din căsnicia anterioară cu Andrei Zaharescu. Dacă pe Eva o cunoaște mai toată lumea, puțini știu însă cum arată Petru și cu ce se ocupă.

Cum arată fiul Andreei Berecleanu

Băiatul fostei prezentatoare de la Observator are 16 ani și este un tânăr rebel care a moștenit-o pe știristă la frumusețe. După divoțul părinților, Petru a rămas cu mama și cu sora sa, care încearcă să fie un părinte bun și să-și înțeleagă fiul adolescent.

Lucrurile au fost puțin mai dificile în familia Andreei Bereclenau pe perioada izolării, povestește chiar ea. Asta pentru că adolescentul era obișnuit să iasă cu prietenii și să socializeze. Însă, acesta a păstrat legătura cu prietenii pe rețelele de socializare și a vizionat filme și seriale, după care este înnebunit.

De asemenea, Petru este pasionat de sport și de tot ceea ce ține de mașini. În schimb, acesta nu este atras de domeniul în care a activat ani la rând mama sa, și anume de televiziune. Tânărului îi mai place să se fotgrafiază cu ai lui și cu sora lui Eva care este plecată la studii în Londra

andreea berecleanu, fiu, familie
Cum arată fiul Andreei Berecleanu

Fiica Andreei Berecleanu, transformare uimitoare

Eva a ajuns în atenția publicului după ce a suferit o intervenție estetică la nivelul feței. Tânăra și-a mărit buzele, lucru ce i-a schimbat cu mult aspectul fizic. Cel mai probabil intervenția a fost efectuată de tatăl său vitreg, Constantin Stan, care este medic estetician.

Tânăra îi seamănă leit mamei sale având un look natural și echilibrat. Eva Zaharescu studiază la Londra, la o universitate de renume.

„Noi lucrăm foarte mult la capitolul educație estetică. Dar fetele tinere se uită mai degrabă spre America decât spre Europa. Din păcate! De aceea, sânii vor fi mai mari decât ar trebui să fie, buzele vor fi mai mari decât în mod normal. Dacă vrei să faci o volumizare, poți să o faci în mod natural, respectând conformația buzelor…”, a declarat Andreea Berecleanu în emisiunea ”La cină” de pe Digi 24.

Urmăriți Impact.ro și pe