Cum arată fiica celui mai bogat om din lume. Delphine a fost pusă de tatăl ei să conducă Dior

Badea Violeta 11.01.2023, 16:29

Bernard Arnault nu are nevoie de foarte multe prezentări. Omul de afaceri francez conduce conglomeratul de lux LVMH Moët Hennessy – Louis Vuitton și este cel mai bogat om de pe planetă, cu o avere de 188 de miliarde de dolari, potrivit celor de la Forbes. Ceea ce mulți nu știu e că acesta are cinci copii din două mariaje diferite. Este vorba de patru băieți și o fată. Iată cum arată fiica magnatului!

Fiica lui Bernard Arnault se pregăteşte să preia un business important

Fără doar și poate, unul dintre cei mai cunoscuți francezi e Bernard Arnault, cel care de ani de zile se află în topul celor mai bogați oameni din lume.

Acesta este președintele consiliului de administrație al conglomeratului francez LVMH. Vorbim de cea mai mare companie producătoare de bunuri de lux din lume, așa că nici nu este de mirare că averea afaceristului se ridică la 188 de miliarde de dolari, potrivit Forbes.

Dacă pe miliardar îl știe toată lumea, el a încercat mereu să-și țină familia departe de ochii curioșilor. Afaceristul francez a fost căsătorit de două ori, are patru băieți, dar și o fiică de 47 ani, care îi calcă pe urme.

De curând, Delphine Arnault a fost aleasă să conducă un brand de lux în valoare de 382 de miliarde de euro, ca parte a unei reorganizări. Este vorba despre celebrul Christian Dior, al doilea brand ca mărime din imperiul LVMH.

Citește și Cum și-a făcut averea Bernard Arnault, cel mai bogat om de pe planetă. Un șofer de taxi i-a schimbat viața!

Delphine Arnault si tatal sau
Delphine Arnault si tatal sau

Când va prelua Delphine Arnault noua funcție?

Delphine Arnault, care este vicepreședinte executiv al Louis Vuitton și responsabilă de activitățile legate de produsele sale, va prelua noua funcție începând cu data de 1 februarie.

Aceasta s-a alăturat afacerii de familie în anul 2000, după ce a lucrat doi ani la firma de consultanță în management McKinsey și a studiat la London School of Economics. Ea s-a alăturat consiliului de administrație al LVMH în 2003, devenind prima femeie și cea mai tânără persoană care a făcut parte din acesta.

Tatăl ei a declarat: „Sub conducerea lui Delphine, dorința produselor Louis Vuitton a avansat semnificativ, permițând mărcii să stabilească în mod regulat noi recorduri de vânzări. Viziunea sa pătrunzătoare și experiența sa incomparabilă vor fi atuuri decisive pentru a impulsiona dezvoltarea continuă a Christian Dior.”

Numirea marchează o întoarcere la brandul pentru care Arnault a lucrat pentru prima dată în 2001, unde a început să lucreze la pantofi înainte de a ajunge director general adjunct și de a lucra direct cu directorul de creație de atunci al Dior, John Galliano.

Ea a fost creditată ca fiind cea care a minimizat consecințele declarațiilor rasiste și antisemite ale lui Galliano la adresa unor persoane într-un bar din Paris în 2011, care au dus la concedierea și condamnarea acestuia pentru rasism și antisemitism.

Delphine a declarat că nu a fost foarte expusă la mărcile familiei sau la bogăția extremă în copilărie, dar își amintește că a primit o geantă maro Louis Vuitton Noé (care în prezent se vinde cu amănuntul la 1.160 de lire sterline) la împlinirea vârstei de 18 ani și că a participat la prima petrecere somptuoasă când avea 21 de ani.

Citește și Elon Musk nu mai este cel mai bogat om de pe planetă. Cine este afaceristul care l-a detronat după mutarea greșită făcută de șeful Tesla!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...