Cum arată, de fapt, iubitul Danielei Crudu. Au apărut primele imagini cu el și viitoarea mămică

Beatrice Dumitru 25.10.2022, 13:37
Cum arată, de fapt, iubitul Danielei Crudu. Au apărut primele imagini cu el și viitoarea mămică

Daniela Crudu a luat pe toată lumea prin surpindere când a anunțat că este însărcinată în trei luni, iat fosta asistentă TV urmează să devină mamă pentru prima oară în primavara anul viitor. Însă nu puțini sunt cei care se întreabă cum arată bărbatul care a cucerit-o pe Daniela Crudu și cu care va avea un copil.

Cine este și cum arată iubitul Danielei Crudu

După ce s-a retras din televiziune, Daniela Crudu și-a ținut viața personală departe de ochii curioșilor și  de aceea vestea că este însărcinată a uimit pe toată lumea. Însă, de un an de zile, fost asistentă TV tăiește o poveste de dragoste alături de un bărbat cu șase ani mai tânăr decât ea.

Iubitul Danielei Crudu este român potent financiar, stabilit în Suedia, acolo unde s-a mutat și ea. Aceasta a spus despre cel care a i-a furat inima că este un bărbat discret și o susține în totalitate și nu este deranjat de activitatea ei de pe OnlyFans. Acum au apărut și primele imagini cu acesta. VEZI AICI IMAGINILE CU IUBITUL DANIELEI CRUDU

Cum arata, de fapt, iubitul Danielei Crudu. Au aparut primele imagini cu el si viitoarea mamica
Daniela Crudu este însărcinată.

Cu dragostea stau foarte bine. Am un iubit, e român, e un tip mai discret. E un băiat care e cuminte, e potrivit pentru mine, e liniștit. Mă face pe mine fericită, iar asta e cel mai important. Și o face de un an de zile deja. Nu e gelos că fac OnlyFans, a înțeles că e un business, e deschis la minte și a înțeles că nu se întâmplă ceva, că e totul online” a spus Daniela Crudu despre iubitul ei.

Nu a aflat sexul copilului

Daniela Crudu a vorbit și despre sarcină și a spus că nu a aflat încă sexul copilului, dar deja se vede burtica. Ea a mai spus că se simte foarte bine în Suedia, acolo unde locuiște și sora sa de mai multă vreme. Surorile Crudu își câștigă existența în țările nordice fiind modele OnlyFans.

După ce s-a mutat în Suedia, Daniela Crudu și-a scos la vânzare apartamentul din București, situat în cartierul Drumul Taberei, pentru suma de 99.000 de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...