Cum ar fi ajuns fiica Elenei Merișoreanu să fie căsătorită cu un fost urmărit internaţional. Detalii neştiute despre ginerele cântăreţei de muzică populară

Ioana Bucur 18.07.2022, 10:32

Legături cu unul dintre cei mai cunoscuți lideri interlopi din România, afaceri peste ocean, acuzații de furt. Sunt doar câteva detalii de necrezut despre o poveste ținută secret de aproape trei decenii. Cum ar fi ajuns fiica Elenei Merișoreanu să fie căsătorită cu un urmărit internațional. Detalii neștiute despre ginerele interpretei de muzică populară au apărut în spațiul public.

Fiica Elenei Merișoreanu, căsătorită cu un fost urmărit internațional

Elena Merișoreanu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară de la noi din țară, cu o carieră ce se întinde pe mai multe decenii.

Recent, în spațiu public au apărut informații neștiute despre fiica Elenei Merișoreanu. Potrivit jurnaliștilor de la WOWbiz, aceasta ar fi fost căsătorită cu un fost urmărit internațional.

Potrivit sursei citate, ar fi vorba despre Ion Păun, cunoscut în lumea interlopă ca Freddy, unul dintre finii lui Fane Spoitoru.

La începutul anilor 2000, Păun trăia regește peste ocean, părinții săi aveau două florării în Beverly Hills, iar el deținea mai multe proprietăți în SUA.

Despre Ion Păun s-a auzit în presă în momentul în care s-a scris că se bucura din plin de libertate, în condițiile în care era urmărit de oamenii legii din Statele Unite ale Americii pentru furt de pe carduri.

Potrivit sursei, Freddy ar fi fost căsătorit în SUA cu fiica Elenei Merișoreanu, ce doi având împreună doi copii. Problemele în relație ar fi început să apară odată cu venirea cumnatei sale în SUA. Fiica cea mică a artistei a avut mai multe nemulțumiri legate de Păun. În cele din urmă, s-a ajuns la un proces de divorț.

Cum ar fi ajuns fiica Elenei Merișoreanu să fie căsătorită cu un fost urmărit internaţional. Detalii neştiute despre ginerele cântăreţei de muzică populară
Elena Merișoreanu

„Eu am o pensie omenească, pot să trăiesc, bărbatul meu la fel, copiii sunt la casele lor”

Recent, Elena Merișoreanu dezvăluia că, la 74 de ani și după zeci de ani de muncă, are o pensie ce îi asigură un trai decent. Artista avea doar 16 ani când s-a angajat pentru prima oară.

„Eu am o pensie omenească, pot să trăiesc, bărbatul meu la fel, copiii sunt la casele lor, deci nu duc lipsă de nimic. Alții dacă n-au muncit și n-au plătit, de unde să le dea statul bani? Eu am pe cartea de muncă la Rapsodia Română aproape 37 de ani, la 16 ani am fost angajată, cu decizie Guvernamentală.

În fiecare an se mai mărește, mai luăm de la Credidam, mai luăm de la Uniunea Compozitorilor, ne-ar bate Dumnezeul să ne plângem, când alții trăiesc din 1.500-2.000 de lei”, a spus Elena Merișoreanu, într-un interviu pentru Spectacola.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...