Cum a umilit-o prințul William pe Camilla. Ce le-a spus copiilor săi despre Regina Consoartă

Ioana Bucur 08.10.2022, 19:01
Cum a umilit-o prințul William pe Camilla. Ce le-a spus copiilor săi despre Regina Consoartă

Timpul se pare că nu poate vindeca orice rană, un exemplu clar fiind atitudinea celor doi fii ai Regelui Charles față de soția acestuia. O nouă dezvăluire scoate la lumină adevărul ascuns de gesturile de politețe din public. Cum a umilit-o William pe Camilla. Ce le-a spus noul Prinț de Wales copiilor săi despre Regina Consoartă.

Cum a umilit-o prințul William pe Camilla

Pentru William și Harry, Camilla a fost și va rămâne motivul despărțirii părinților lor. De aproape două decenii, aceasta a devenit, oficial, mama vitregă a celor doi și, automat, bunica vitregă a nepoților lui Charles.

Cu timpul, cei doi fii ai Prințesei Diana au reușit să construiască o relație cordială și bazată pe respect cu noua soție a tatălui lor, însă au preferat să o țină mereu la distanță.

Camilla nu este o fire drăgăstoasă, nu este omul care să încerce să intre pe sub pielea celor din jurul său, iar acest lucru se aplică și în cazul relației cu propria familie. Este descrisă, în schimb, ca o persoană care îi respectă mult pe ceilalți, tocmai acest lucru a contribuit la calmarea apelor între ea și William și Harry.

Cum a umilit-o prințul William pe Camilla. Ce le-a spus copiilor săi despre Regina Consoartă

„Ea nici nu a încercat să-și asume vreo responsabilitate ca bunica vitregă”

Experții regali cred că, de fapt, Camilla nu și-a dorit niciodată să ia locul Prințesei Diana în viețile celor doi, considerând că rolul ei este, de fapt, de mână dreaptă a regelui.

Cu toate acestea, Angela Levin explică în cartea sa „Camilla: From Outcast to Queen Consort” că în timp ce Camilla a demonstrat cât se poate de clar că nu își dorește să aibă rol de mamă vitregă, Prințul William a trasat limite clare în ceea ce îi privește pe copiii săi și relația pe care Regina Consoartă o va avea cu ei.

„William a mai spus clar că Camilla este soția tatălui său, dar nu bunica vitregă a copiilor săi”, o precizare umilitoare pentru Camilla.

„William și Harry aveau 23, respectiv 20 de ani când Camila le-a devenit oficial mama vitregă, în 2005. Era mai mult o figură prietenoasă pe care o vedeau ocazional la adunările regale. Ea nici nu a încercat să-și asume vreo responsabilitate ca bunica vitregă față de George, Charlotte și Louis, mai ales că părinții lui Kate, Carole și Michael Middleton, sunt foarte apropiați”, a adăugat Levin.

„Dacă spun asta, iar o să mă înjure”
Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...