Cum a surprins-o Meghan Markle pe fosta regină, Elisabeta. Vestea pe care a primit-o suverana cu puțin înainte de nunta americancei cu Harry

Andra Daoud 25.09.2022, 11:09
Cum a surprins-o Meghan Markle pe fosta regină, Elisabeta. Vestea pe care a primit-o suverana cu puțin înainte de nunta americancei cu Harry

Relația dintre Meghan Markle și prințul Harry a ținut mult timp primele pagini ale tabloidelor britanice. S-a speculat multă vreme că intrarea actriței în familia regală nu ar fi fost văzută cu ochi buni mai ales de către regină. Cu toate acestea, Meghan și Harry au avut parte de o nuntă regală pe care au privit-o milioane de oameni, însă unele detalii ies la iveală abia acum.

Alegerea cu care Meghan Markle a surprins-o pe regina Elisabeta a II-a

Meghan Markle și prințul Harry au avut parte de o nuntă de vis, în anul 2018. Fosta actriță a intrat în familia regală britanică, în ciuda unor detalii care nu au fost pe placul reginei la vremea respectivă. Noi amănunte din acea perioadă ies la iveală acum, după moartea suveranei. Potrivit informațiilor prezentate în cartea „The New Royals”, de Katie Nicholl, regina Elisabeta a II-a nu a văzut cu ochi buni un anumit detaliu pentru care a optat Meghan Markle în ziua nunții.

Mai precis, suverana s-a arătat surprinsă și nu în mod plăcut de faptul că soția prințului Harry a ales să poarte rochie de mireasă alb imaculat și voal, deși nu era la prima căsătorie. Potrivit tradiției, Meghan ar fi trebuit să îmbrace o rochie într-o nuanță de crem, mai degrabă, și ar fi trebuit să renunța la voalul de mireasă, dat fiind că nu se afla pentru prima dată în fața altarului.

Mai mult, regina ar fi fost deranjată și de atitudinea lui Meghan față de un angajat de la palat, care lucra la bucătărie, și care îi pregătea acesteia un meniu special. Cu toate că suveranei nu i-a plăcut de la început comportamentul lui Meghan Markle, nu s-a opus nunții regale care a avut loc în mai 2018.

Cum a surprins-o Meghan Markle pe fosta regina, Elisabeta. Vestea pe care a primit-o suverana cu putin inainte de nunta americancei cu Harry
Meghan Markle si printul Harry in ziua nuntii

Meghan a simțit că familia regală nu a susținut-o în pregătirea nunții

Surse apropiate ducilor de Sussex au declarat pentru presa din regat că Meghan Markle ar fi fost dezamăgită de faptul că nu ar fi avut susținerea la care se aștepta din partea celorlați membri ai familiei regale, în ceea ce privește organizarea nunții. Și prințul Harry ar fi simțit, spun aceleași surse, că fratele său și soția acestuia, Kate, nu i-ar fi dat binecuvântarea de care avea nevoie într-un moment atât de special din viața lui.

O sursă apropiată celor doi prinți a dezvăluit că prințul William a fost îngrijorat de faptul că relația dintre Harry și Meghan evoluează prea repede, însă s-a bucurat pentru ei, în momentul căsătoriei. Cei doi frați au fost extrem de apropiați până în urmă cu trei ani, când Harry și soția lui, Meghan, au decis să renunțe la o parte dintre îndatoririle regale și să se îndepărteze de familia regală, pentru a locui peste Ocean.

Mai mulți membri ai familiei regale, printre care și prințul William, au perceput gestul lui Harry drept un act de trădare, iar tensiunile există în continuare, deși au trecut trei ani de atunci. Cel mai bine s-au putut vedea la funeraliile reginei, când cei doi prinți au mers umăr la umăr în spatele sicriului, însă răceala dintre ei era evidentă.

Urmăriți Impact.ro și pe