EXCLUSIV

Cum a reuşit Ilinca Vandici să treacă peste momentele grele din trecut. Vedeta a recunoscut: „Este mult mai profund” EXCLUSIV

Denisa Macovei 17.02.2022, 17:12

Fără îndoială, Ilinca Vandici este una dintre cele mai pozitive vedete TV. Mereu cu zâmbetul pe buze, mereu cu o vorbă bună pentru toți cu care intră în contact, prezentatoarea show-ului „Bravo, ai stil” are o energie molipsitoare. Cu toate acestea, viața Ilincă Vandici nu este toată un zâmbet, iar ea nici nu vrea să pozeze că duce o viață perfectă. Nici măcar în fața fiului ei.

Cum a reuşit Ilinca Vandici să treacă peste momentele grele din trecut

La cei 5 ani, Zian și-a văzut mama în aproape toate stările, chiar și în perioadele nu tocmai favorabile din viața ei.

Zian evident că m-a văzut în stările pe care le trăiesc. Nu vreau să îl învăț pe fiul meu că sunt o păpușă care nu are sentimente. Am învățat cu el ce înseamnă frica, nervozitatea, stările pe care le aveam.

Da, copilul meu m-a văzut și tristă, supărată, nervoasă și i-am explicat de fiecare dată ce anume mi-a provocat starea și că este bine să stau să o înțeleg, să nu trec peste emoțiile mele, să nu le ignor și să găsesc calea cea mai bună și sănătoasă să depășesc o anumită stare.

Mi se pare esențial să nu pozăm altfel decât suntem. Chiar și pe Instagram totul pare perfect, oamenii sunt pefecți, viața lor este perfectă, mâncarea perfectă, familia perfectă. Nu există așa ceva! Nu există lumea perfectă.

Eu nu mă încadrez în acest trend nici pe rețelele sociale, cu atât mai puțin nu voi face acest lucru cu copilul meu. El trebuie să își asculte sufletul, să simtă, să își conștientizeze stările, să trăiască și să înțeleagă că asta îl face om”, ne-a povestit Ilinca Vandici.

Totuși, o vedem mereu zâmbitoare, o vedem ca pe o femeie puternică pe care nimeni și nimic nu îi poate schimba starea.

Cum a reuşit Ilinca Vandici să treacă peste momentele grele din trecut. Vedeta a recunoscut: „Este mult mai profund” EXCLUSIV
Ilinca Vandici, alături de soțul și de fiul ei

Ce se află în spatele zâmbetului său

Vedeta TV ne-a mărturisit că în momentul de față are o energie bună, pozitivă, însă a avut nevoie să-și vindece multe răni pentru a putea ajunge în acest punct.

Analiza personală se află în spatele zâmbetului meu și al energiei pozitive cu care mă înconjor și pe care îmi place să o împart în jurul meu. Cred că așa am fost construită, este ceva ce vine din interiorul meu.

Dar de când am început să privesc mai mult în sufletul meu, în trecutul meu, să înțeleg anumite situații, să vindec multe lucruri care poate dureau, să le accept și să le îmbrățișez, să pot trăi cu ele, parcă s-a schimbat și zâmbetul.

Este mult mai profund și asumat. Sunt foarte „trează”, atentă la tot ceea ce se întâmplă în jurul meu, la ce spun, la oamenii cu care intru în contact, la energia pe care le-o transmit. Sunt foarte atentă la mine și cu mine.

Încerc să întăresc punctele forte pe care le am, să „șlefuiesc” lucrurile care trebuie șlefuite, să pansez rănile care îmi blocau energia pozitivă. Toate la un loc consituie analiza personală pe care toți ar trebui să ne-o facem la un moment dat”, ne-a mai povestit prezentatoarea TV.

„Sunt responsabilă de fericirea mea”

În cei 35 de ani de viață, Ilinca Vandici a ajuns la concluzia că doar de ea depinde cum vrea să-și trăiască viața: bucurându-se de orice lucru simplu de care are parte, sau căutând încontinuu perfecțiunea.

În fiecare zi îmi place să cred că mă schimb, că sunt alta, din ce în ce mai bine, mai bună, îmi trăiesc viața și îmi scriu scenariul vieții singură. Nu las pe altcineva să decidă pentru mine. Sunt responsabilă de fericirea mea și starea mea de bine și fac asta în fiecare zi, atât pentru mine cât și pentru toți cei de lângă mine”, ne-a mai povestit Ilinca Vandici.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Denisa Macovei
Am absolvit cursurile Facultății de Jurnalism de la Universitatea Ovidius, Constanța. Am debutat în presa scrisă la Constanța, în 2007, la publicația „Jurnal de Constanța”, apoi la...