Cum a jignit-o CTP pe Monica Anisie. Noua poreclă pentru Ministrul Educației

Elena Avramescu / 22.08.2020, 13:40
Cum a jignit-o CTP pe Monica Anisie. Noua poreclă pentru Ministrul Educației

Se pare că CTP nu o are la suflet pe Monica Anisie, noul ministru al Educației, astfel că a avut câteva replici acide la adresa ei, dându-i chiar și o poreclă. Acesta este de părere că o întreagă generație ar putea fi distrusă pentru că părinții pot refuza să-și trimită copiii la școală, de teama Covid-19.

Cum a jignit-o CTP pe Monica Anisie

Părinții sunt tot mai neîncrezători în măsurile luate de Ministerul Educației, de aceea  sunt pregătiți să recurgă la gesturi disperate, cum ar fi să interzică copiiilor mersul la școală.

„Doamna moluscă de la educație, ce facem cu copiii? Aud de mulți părinți care spun că nu trimit copiii la școală. Nu trebuie să se întâmple asta. Dacă am ști că pe 1 noiembrie s-ar termina tot, ar avea sens, să zicem că vom avea vaccin aplicabil. Durează! Dacă am avea probabilitate de 80% să revenim la normal ar avea sens să nu meargă copiii la școală, dar acest lucru nu se va întâmpla.

Cu Covidul vom rămâne 6 luni, 1 an, dar cel puțin 1 an rămânem în situația asta. Ce sens are? Nu poți să distrugi această generație, și așa școala are problemele pe care le are. O să faci home schooling? Să-i pregătească acasaă cu meditatori, nu funcționează! Nu au oamenii bani să pună meditatori sau să îl pregătești tu părinte la materii, ferească Dumnezeu și maica precistă. Părinții mai mult rău fac educațional.

Cum a jignit-o CTP pe Monica Anisie
Monica Anisie, jignită grav de CTP

Noua poreclă pentru Ministrul Educației

În școală copiii pot fi supravegheați. Avem cadre dicactice, paznici angajați. Școala e loc public, restrâns, se pot aplica regulile mult mai eficient decât pe plajă.

Problema principala nu sunt copiii, copiii nu mor de Covid, 99% sunt asimptomatici. Problema sunt cei de acasă, decât să spună părinții că nu își trimit copilul la școală să se gândească cum pot să se pare bunicii de copii sau chiar pe ei.

Copiii trebuie să meargă la școală, când vorbești de virus și de moarte pare mai dur decât a nu se duce la școală. Poate fi la fel de rău să iasă 1 an de zile o generație întreagă din circuit”, a spus Cristian Tudor Popescu, potrivit fanatik.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI