Cum a fost suprinsă Alina Sorescu la Mamaia, în plin proces de divorț de Alexandru Ciucu. Gestul pe care vedeta l-a făcut la malul mării a surprins pe toată lumea

Anca Manolica 18.08.2022, 18:59

Deși trece printr-o perioadă nu tocmai bună, Alina Sorescu profită de vacanța de pe litoralul românesc pentru a-și încărca bateriile. Ea se află în plin proces de divorț de Alexandru Ciucu, tatăl fiicelor sale, iar în curând va avea loc primul termen. Iată cum a fost surprinsă frumoasa cântăreață, în stațiunea Mamaia.

Cum a fost suprinsă Alina Sorescu pe litoral

Aflată în vacanță cu mai multe dintre proiectele sale, Alina Sorescu și-a rezervat o săptămână de relaxare pe litoralul românesc, împreună cu cele două fiice ale sale. Aceasta se încarcă cu multă energie bună pentru perioada care va urma, în curând fiind programat primul termen din procesul de divorț cu Alexandru Ciucu.

Cântăreața și încă actualul soț s-au cunoscut în 2008, fiind împreună 12 ani. Ca rod al iubirii dintre cei doi au apărut Elena Carolina și Ana Raisa. Deși există o diferență de 11 ani între cei doi, relația lor a fost una foarte bine închegată și păreau unul dintre cele mai solide cupluri de la noi din țară. Însă, ceva pare că s-a rupt, pentru că artista în vârstă de 35 de ani a decis că ar fi mai bine ca fiecare să o ia pe drumul său.

Ea a fost cea care a depus actele, în timp ce designerul se afla la Paris, acolo unde urma cursurile unui master. Alexandru Ciucu s-a întors în țară și a solicitat ca domiciliul fetelor să fie în vila în care el a rămas să locuiască, dar cererea i-a fost respinsă însă de instanță, inclusiv la recurs.

A făcut tot ce a fost posibil, dar judecătorii au decis altfel. În prezent, conform deciziei judecătorești, celebrul designer are dreptul la o vacanță împreună cu fetele și le ia în week-end, de la domiciliul Alinei, o dată la două săptămâni.

Alina Sorescu a mers cu fetițele ei în vacanță, pe litoral
Alina Sorescu a mers cu fetițele ei în vacanță, pe litoral

Alina își răsfață din plin fiicele pe litoral

Cântăreața a fost cea care se pare că „a furat” startul vacanțelor alături de cele două fetițe. După ce în luna iulie a fost la munte cu acestea, acum se află într-o altă vacanță, pe litoral, la Mamaia, unde are grijă îndeaproape de ele, pentru a nu le lipsi nimic.

Alina a închiriat în fiecare zi câte un baldachin pentru a se putea relaxa în voie și pentru ca micuțele să beneficieze de cele mai bune condiții. Ea, însă, a preferat să nu se expună la soare, a purtat tot timpul pălărie sau a stat sub umbrelă, în cea mai mare parte din timp.

„Am pielea deschisă la culoare și mă arde. Nu am tenul bun pentru bronzat, de aceea evit soarele”, a declarat Alina Sorescu, în exclusivitate pentru playtech.ro.

În ceea ce privește primul termen în procesul de divorț dintre Alexandru Ciucu (46 de ani) și Alina Sorescu (35 de ani), instanța nu a stabilit o dată fixă, dar va începe din toamnă, după vacanța judecătorească.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...