Cum a făcut Dan Helciug bani în pandemie. Nu mai sunt concerte, dar el s-a reorientat

Ana Anitoiu 06.11.2020, 08:28
Cum a făcut Dan Helciug bani în pandemie. Nu mai sunt concerte, dar el s-a reorientat

Dan Helciug a povestit cum a făcut bani până acum, în timpul pandemiei de coronavirus, când nu a mai avut concerte la fel ca înainte. Artistul a dezvăluit cum a reușit să se reorienteze.

Din ce a făcut bani Dan Helciug până acum, în pandemie

Dan Helciug a recunoscut că, în această perioadă, cei mai mulți artiști vor trăi din economii. Artistul a adăugat că statul nu este interesat de modul în care reușește să se susțină zona culturală.

”Trăim în junglă. Supraviețuiește cel care se adaptează. Eu sunt și actor, colaborator Disney/Pixar/Ager Film (sunt vocea lui Will Smith în varianta autohtonă dublată a filmului «Aladdin», de la Disney), și astfel am surse variate (limitate acum de venit. Ca orice cetățean, încerc să supraviețuiesc”, a spus artistul, într-un interviu acordat playtech.ro.

Însă, Dan Helciug a recunoscut că în ceea ce îl privește, drepturile de autor nu reprezintă o sursă importantă de venit.

Cum a reusit Dan Helciug sa faca bani in pandemie. Cum s-a reorientat
Dan Helciug 

Ce planuri are Dan Helciug, în pandemie

În plus, Dan Helciug, care și-a obișnuit fanii cu spectacole susținute pe acoperil, în curte sau în mașină, a spus că acum că vine iarna, are o nouă idee.

”O să fie o surpriză. Orice s-ar întâmpla, eu o să îmi manifest harul primit, într-un fel sau altul. Sunt un artist irecuperabil”, a spus el.

Artistul a mai spus că s-a adaptat deja, cu o piesă mai potrivită pentru vremurile acestea decât melodia ”Vara”, ce are versurile: ”Un meduz și o meduză/ Stau pe plajă buză-n buză”.

”M-am adaptat, am lansat «Carul Tras de Boi», o piesă care are succes în mediul online și în concertele live”, a spus artistul, care și-a îndemnat fanii să își ”pună banii la borcan”, ca cea mai bună rețetă pentru toamnă, deoarece ”vin vremuri grele”.

În plus, Dan Helciug a dezvăluit că a renunțat la planul de a pleca cu familia sa în Germania. De altfel, are câteva proiecte în derulare, în țară.

”Sunt actor cu dublă pregătire. Am jucat în piese de teatru (alături de Ioan Isaiu, sunt colaborator Teatrul 7, lucrez în această perioadă la premiera unui spectacol nou, am înregistrat un rol principal într-o operă rock, care o să apară în 2021.Nu mai plec în Germania. Mă încăpățânez să „lucrez” pământul aici…”, a mai spus artistul.

Dan Helciug a dezvăluit și secretul său pentru o căsnicie durabilă. Obișnuiește să își facă soția să râdă, chiar și atunci când de ceartă. Cât despre copiii lui, artistul a spus că au moștenit de la el doar ”spiritul ludic”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...