Cum a explicat CTP victoria lui Piedone la Sectorul 5 al Capitalei. Detaliul incredibil pe care l-a observat gazetarul

Mirabela Vasile 01.10.2020, 08:22
Cum a explicat CTP victoria lui Piedone la Sectorul 5 al Capitalei. Detaliul incredibil pe care l-a observat gazetarul

Cum a explicat CTP victoria lui Piedone la Sectorul 5. Jurnalistul a venit cu reacții la cald în ceea ce privește victoriile primarilor din Sectorul 3 și Sectorul 5 al Capitalei. Gazetarul a atras atenția că  Robert Negoiță a câștigat dintr-un motiv simplu. Lumea l-a votat pentru că oameni au fost mulțumiți de ceea ce a făcut acesta până acum. Totodată, CTP a criticat în termeni duri victoria lui Piedone și oamenii care l-au votat pe acesta.

Cum a explicat de fapt CTP victoria lui Cristian Piedone la Sectorul 5 al Capitalei

Gazetarul spune că Piedone și-a ales ținta special. Știa că Sectorul 5 ”e mai puțin educat”, iar ”sărăcia și ignoranța” bântuie, iar oamenii se gândesc la binele propriu.

Cristian Popescu Piedone a castigat alegerile locale la Sectorul 5 cu cateva procente in plus fata de adversari
Cristian Popescu Piedone a castigat alegerile locale la Sectorul 5 cu cateva procente in plus fata de adversari

„Nu vreți să știți părerea mea despre acest individ și nu cred că asta e important. Important e altceva: cum a fost posibil să fie votat și să câștige sectorul. S-a întâmplat asta pentru că acest Piedone și-a ales cu precizie ținta. Acest Sector 5, sectorul cel mai sărac și cel mai puțin educat al Capitalei. Acolo bântuie sărăcia, ignoranța, întunericul. Și când duci o astfel de viață, ești mai puțin sensibil la tragediile altora. Empatia îți scade. E un adevăr. Oamenii săraci, ignoranți și neștiutori sunt interesați exclusiv de ce se întâmplă cu ei. Dacă au astăzi o slujbă, dacă au ce pune pe masă, dacă au o casă. Pe asta a mizat acest Piedone și a mai mizat pe ceva.

Atunci când a folosit verbul „a frige”, care ne poate face, pe dumneavoastră și pe mine, să căscăm ochii la așa ceva. Să pui verbul „a frige” într-o zi de campanie, el fiind, așa cum a și recunoscut atunci, vinovat clar și major de ce s-a întâmplat la Colectiv. A mizat pe acei oameni care, cu siguranță, nu sunt puțini în Sectorul 5. Care cred că a fost vorba de niște sataniști acolo, la Colectiv, și bine că au ars. Care sunt convinși că focul a fost pus acolo de către Iohannis și de către Bruxelles. Și asta ca să cadă guvernul PSD-Ponta. Ce am spus eu acum a fost susținut de televiziunile PSD intens, de așa-zișii analiști ai partidului, teoria cu focul pus. A știut cui să se adreseze”, a zis CTP, pentru Pro TV.

Totodată Cristian Tudor Popescu a declarat, în schimb, că Robert Negoiță a câștigat un nou mandat în Sectorul 3 pentru că locuitorii sunt foarte mulțumiți de activitatea lui.

Ce obicei are Ana Baniciu, în amintirea regretatei sale mame
Urmăriți Impact.ro și pe