EXCLUSIV

Cum a explicat Cătălin Măruță ”conflictul” cu Mihai Bendeac. Gestul pe care juratul de la iUmor l-a făcut de ziua Evei. EXCLUSIV

Simona Ecovoiu 04.08.2021, 11:57

Cum a explicat Cătălin Măruță ”conflictul” cu Mihai Bendeac. Gestul pe care juratul de la iUmor l-a făcut de ziua Evei. Cearta dintre cele două vedete nu ar fi altceva decât o glumă făcută de Mihai Bendeac. Toate amănuntele, în articolul de mai jos.

Cătălin Măruță a explicat conflictul în care Mihai Bendeac îl acuză de hărțuire

Cătălin Măruță a explicat pentru impact.ro ”conflictul” pe care l-ar avea cu Mihai Bendeac. Actorul a spus în spațiul public că se simte hărțuit de prezentatorul PROTV, după ce acesta l-ar fi învitat în podcast-ul lui , iar el nu a binevoit să participe. Astfel, Bendeac l-a amenințat pe Cătălin Măruță cu poliția.

Prezentatorul de la PRO TV nu a acceptat refuzul și a continuat să îl preseze pe juratul de la iUmor să apară în podcast-ul său. Astfel, după numeroase apeluri și insistențe, Mihai Bendeac nu a mai suportat și și-a strigat nemulțumirea pe rețeaua de socializare.

Dovada ca cele dou vedete se inteleg bine, de fapt
Dovada ca cele dou vedete se inteleg bine, de fapt

”Acuzațiile” lui Mihai Bendeac

”M-a invitat acum două luni de zile la podcast-ul pe care îl realizează, i-am explicat că eu vreau să am apariții foarte rare, și așa mai departe, și că îi promit că, în momentul în care o să simt că vreau să fac un nou podcast, o să fie primul pe care îl anunț, dar nu, deja nu…

Deja a ajuns la hărțuire. Te rog eu, băi, nu mă mai suna, nu mă mai hărțui! Lasă-mă în pace, te rog eu frumos! Dacă o să simt nevoia să fac un podcast, jur, pe tine te sun!”, a spus Mihai Bendeac, pe contul lui de Instagram.

Amenințările lui Mihai Bendeac pentru Cătălin Măruță

Gluma lui Mihai Bendeac, căci asta susține Cătălin Măruță că este totul, o glumă, a continuat și cu amenințări cu poliția. Postarea ar fi fost făcută în spirit de glumă.

”Băi Cătăline, mă duc la poliție, mă jur, nu glumesc! Îmi pare rău că nu ți-am răspuns în ultimele zile, dar băi, mi s-a făcut frică, să-mi bag p***!”, a mai spus Mihai Bendeac.

Cătălin Măruță spune că nu există niciun scandal, ci că sunt niște glume de-ale lui Mihai Bendeac

Astfel, Cătălin Măruță susține că vorbele spuse de Mihai Bendeac au fost făcute în spirit de glumă, el având o relație cât se poate de bună cu actorul.

”De ziua Evei a scris și mesaj public. Era o glumă toată povestea. Postările au fost pe instastory tag către mine. Un joc al lui. Cineva le-a copiat și postat pe un canal de Youtube”, ne-a spus Cătălin Măruță.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...