Cum a cucerit-o Silviu Prigoană pe actuala soție, Mihaela. „Mi se părea că nu am ce să caut la el acasă”

Andrei Simion 09.03.2023, 08:04

Actuala soție a lui Silviu Prigoană, Mihaela, a povestit cum a cucerit-o fostul partener al Adrianei Bahmuțeanu. Cei doi s-au cunoscut în anul 2015, prin intermediul unui prieten comun, Marcel Toader, iar un an mai târziu s-au căsătorit.

Cum s-au cunoscut Silviu Prigoană și actuala lui soție

Mihaela Botezatu, devenită Prigoană, a povestit că în ziua în care l-a cunoscut pe Silviu Prigoană urma să se întâlnească la București cu Marcel Toader, care voia să i-o prezinte și pe Maria Constantin, înainte de nunta lor din 2015.

Când l-a sunat pe Marcel Toader, acesta se afla la o cină între prieteni, acasă la Silviu Prigoană. Amândoi au invitat-o să li se alăture și, în ciuda faptului că inițial a refuzat, în cele din urmă a fost convinsă să participe.

„La momentul respectiv, eu îl priveam cu alţi ochi pe Silviu, pentru că îl ştiam doar de la televizor. Iniţial am refuzat invitaţia, mi se părea că nu am ce să caut la el acasă, dar Marcel a insistat, mi l-a dat pe Silviu la telefon, eu m-am tot scuzat, apoi, Marcel a revenit cu apelul şi, într-un final, obosită după drumul de la Sibiu, am acceptat să vin.

Atunci ne-am văzut pentru prima oară! Era multă lume, am făcut cunoştinţă cu toţi şi am sesizat că atunci când Silviu povestea ceva parcă mi se adresa direct. El a observat că eram cumva reticentă şi a început să-mi vorbească despre el, să-l pot cunoaşte mai bine.

A doua zi am plecat la Sibiu, iar Silviu mi-a trimis mesaje şi am stabilit să povestim mai multe când mă întorc la Bucureşti”, povestea Mihaela Botezatu în 2018 pentru revista Taifasuri.

Cum a cucerit-o Silviu Prigoană pe actuala soție, Mihaela. „Mi se părea că nu am ce să caut la el acasă”
Mihaela și Silviu Prigoană

Actuala soție a lui Silviu Prigoană, despre cum a fost cucerită de el

După ce a divorțat de Adriana Bahmuțeanu, Silviu Prigoană a invitat-o pe Mihaela să-i fie parteneră la nunta lui Marcel Toader cu Maria Constantin, pentru că nu avea cu cine să meargă. Femeia a dezvăluit cum a fost cucerită în cele din urmă de omul de afaceri.

„Sincer, m-am gândit la ce ar putea să urmeze, dar am acceptat… Cert este că m-a cucerit cu inteligenţa lui, nu există întrebare la care să nu aibă răspuns, cu faptul că este un om bun şi iubitor şi un tată desăvârşit”, a spus Mihaela.

De asemenea, Mihaela a spus că Silviu Prigoană este partenerul la care visa în urmă cu ceva ani. Ea a precizat că și-a dorit întotdeauna un bărbat mai în vârstă decât ea, inteligent și bogat. Femeia a adăugat că omul de afaceri îi oferă toată dragostea lui, este tandru și iubitor, dar și că „îi crește inima” atunci când vede cât de deștept este acesta.

Căsătoria cu Mihaela este cea de-a șaptea pentru Silviu Prigoană, în timp ce Mihaela se află la al doilea mariaj și are trei copii din căsnicia anterioară. Omul de afaceri are doi copii, Maximus și Eduard, cu Adriana Bahmuțeanu, și doi copii, Honorius și Silvius, din căsnicia anterioară.

Urmăriți Impact.ro și pe