Cum a apărut Loredana Groza la „Neatza cu Răzvan şi Dani”. Moment colosal în emisiune, telespectatorii s-au sesizat: „Cineva trebuie să răspundă”

Stan Filon 11.11.2021, 08:47
Cum a apărut Loredana Groza la „Neatza cu Răzvan şi Dani”. Moment colosal în emisiune, telespectatorii s-au sesizat: „Cineva trebuie să răspundă”

Loredana Groza a făcut spectacol la Antena 1, în urmă cu ceva timp. Momentul a fost foarte apreciat de o parte dintre telespectatori, însă o alta s-a simțit foarte ofensată. Mulți telespectatori au pus mâna pe telefon și au luat cu asalt televiziunea, deoarece momentul a fost considerat prea fierbinte pentru un matinal!

Apriția Loredanei în emisiunea ”Neața cu Răzvan șiDani”, moment de cotutură

Emisiunea ”Neața cu Răzvan și Dani” a trecut prin multe momente grele, când a fost la un pas să fie închisă, după momente care s-au desfășurat în direct și care i-au scandalizat pe unii telesectatori. Unul dintre aceste momente a fost o aparișie de-a Loredanei.

Cântăreața a stat de vorbă cu Dani, însă ținuta a fost una mai mult decât provocatoare. Despre acest moment, dar și altele la fel de dificile, a vorbit celebrul prezentator de televiziune Dani Oțil, invitat la podcastul lui Speak. „Am avut trei momente care trebuie să intre în istorie. Momentul 1, am văzut undeva pe net că niște oameni au salvat de la tăiere curcanul, eu cu Răzvan am hotărât de un Crăciun să salvăm un porc. Se uitau oamenii la noi, ne dădeau oamenii la Cronica Cârcotașilor. Porcul nostru era spălat cu spumă, ca în filmele americane. Când eram cu Mihaela Rădulescu mergeam acasă și îi ziceam ceva, ea spunea că a făcut acest lucru cu 10 ani în urmă. Am adus porcul, care era foarte docil. Porcul a fost salvat prin vot”, a povestit vedeta de televiziune.

Cum a aparut Loredana Groza la Neatza cu Razvan si Dani
Cum a aparut Loredana Groza la Neatza cu Razvan si Dani

”Ne-am dat seama că era caseta greșită”

Dani Oțil a povestit și o întâmplare pe care a avut-o cu un membru CNA, invitat în emisiune. Spera să se împrietenească cu el, însă a intervenit ceva care le-a dat planurile peste cap.

”Momentul 2, în emisiuni se întâmplă atâtea lucruri. Câteodată ai și invitați surpriză. Omul care se ocupă de invitați acum se ocupa și la Național. Și maestrul se plimba pe hol și spunea că trebuie să aibă un interviu la TVR, el nu a spus că e Național și am avut interviu.

Eram într-o situație, era o problemă delicată cu CNA. Oamenii ne dădeau plus valoare că e live, dacă greșeam se vedea că e de live. A venit un membru CNA la noi și trebuia să comentăm un film. Am pregătit interviul, ne gândeam că dacă ne împrietenim cu el zece ani nu mai aveam treabă. Am cerut caseta și a început filmul, era o imagine descriptivă și ne-am dat seama că era caseta greșită.

În emisiune sunt și probleme cum ar fi.., această emisiune era să se închidă pentru că nu este normal ca sânii Loredanei Groză să apară cu sânii la vedere într-o emisiune de matinal. Oamenii de acasă ne-au scris cu sutele. Cred că pe locul 1 sunt sânii Loredanei Groza. Nu vrei să știi la câte lucruri trebuie să răspundem. Cineva trebuie să răspundă la sute de lucruri la câte te gândești”, a dezvăluit Dani Oțil, în podcastul lui Speak.

Urmăriți Impact.ro și pe