Cum a ajuns să arate Bobby Ewing din „Dallas”, după 42 de ani de la lansarea serialului de succes. De nerecunoscut! Foto

Redacția IMPACT 28.02.2020, 18:03
Cum a ajuns să arate Bobby Ewing din „Dallas”, după 42 de ani de la lansarea serialului de succes. De nerecunoscut! Foto

Actorul Patrick Duffy va împlini vârsta respectabilă de 71 de ani, în primăvara lui 2020. Celebru datorită rolului din serialul american Dallas, în care l-a interpretat pe Bobby Ewing, acesta arată în prezent de nerecunoscut. Cunoscutul bărbat are o apariție total schimbată față de cum și-l amintesc fanii acestui show de televiziune, vizionat în întreaga lume.

Cum a ajuns să arate Bobby Ewing din „Dallas”, după 42 de ani de la lansarea serialului de succes

Patrick Duffy l-a interpretat pe Bobby Ewing într-o perioadă foarte îndelungată, între anii 1978-1985, marcând astfel de apariții chiar până la începutul anilor ’90. Ajuns în prezent la o vârstă memorabilă, acesta își va sărbători aniversarea cu numărul 71, pe data de 17 martie, din acest an.

Cum a ajuns să arate Bobby Ewing din Dallas, după 42 de ani de la lansarea serialului de succes. De nerecunoscut! Foto
Patrick Duffy este în prezent de nerecunoscut. Actorul l-a interpretat pe Bobby Ewing din Dallas

În prezent, acesta e recunoscut cu greu când iese pe stradă chiar și de către cei mai împătimiți fani ai serialului. Asta deoarece Patrick Duffy a albit complet și își poartă coama prinsă într-o coadă. Totodată, nu doar frizura este total schimbată, pentru că a îmbătrânit cu mult, având chipul brăzdat de riduri. În plus, mulți au fost de părere că Bobby din Dallas seamănă în momentul de față cu un star rock ieșit la pensie.

Actorul Patrick Duffy, de nerecunoscut

Cel care l-a interpretat pe celebrul Bobby din Dallas a avut o viață marcată de numeroase drame. În luna noiembrie din anul 1986, ambii părinți ai vedetei americane au fost împușcați în localul pe care îl dețineau, din Boulder, în statul Montana. Suferința cumplită l-a marcat în profunzime, fiind vorba despre un atac ce a avut loc în mod întâmplător.

„Seara, tatăl meu i-a dat afară pe aceşti doi tineri din bar. Au plecat, au băut în altă parte, dar s-au întors. De aceasta dată înarmaţi. Şi i-au împuşcat pe amândoi’’, își amintea Patrick Duffy, în trecut, potrivit okmagazine.ro.

Cei responsabili de uciderea părinților celebrului actor erau doi adolescenți de 19 ani. Aceștia se numesc Sean A. Wentz şi Kenneth A. Miller, și au fost acuzaţi de omucidere deliberată şi condamnaţi la închisoare. Sean Wentz a fost cel care a tras focurile fatale, primind o sentință de 180 de ani de închisoare. Pe când complicele lui, Kenneth, a fost eliberat condiționat în anul 2007.

Urmăriți Impact.ro și pe