Cum a ajuns să arate acum Salman Khan. Izolarea l-a transformat pe iubitul Iuliei Vântur

Diana Radu 30.07.2020, 20:18
Cum a ajuns să arate acum Salman Khan. Izolarea l-a transformat pe iubitul Iuliei Vântur

Iubitul Iuliei Vântur este de nerecunoscut! Salman Khan și-a făcut o transformare de look și pare cu totul alt bărbat față de cel cu care frumoasa blondină se afișa la începutul relației. Cum arată acum acesta?

Salman Khan, transformare uimitoare. Cum arată acum iubitul Iuliei Vântur?

Iubitul Iuliei Vântur arată mai bine ca niciodată. Actorul apare cu un nou look într-un videoclip postat chiar de el pe rețelele de socializare. Acesta apelează deseori la schimbări de înfățișare din pricina meseriei, însă de data aceasta și-a lăsat părul, barba și mustața să crească. Noul său look nu seamănă deloc cu cel perfect și neted cu care ne-a obișnuit, dar îi să un aer mai cool.

Salman Khan apare în videoclip îmbrăcat într-o cămașă bleu la care a lăsat primii nasturi deschiși. Astfel, admiratoarele au putut admira trupul zvelt și bine lucrat. Însă, de data aceasta Iulia Vântur nu a reacționat în niciun fel la postarea iubitului său.

salman, iubitul iuliei vantur, transformare
Salman Khan, transformare uimitoare. Cum arată acum iubitul Iuliei Vântur?

Iulia Vântur, despre relația cu Salman Khan

Fosta prezentatoare de la PRO TV se iubește actorul de la Bollywood, în vârtsă de 54 de ani de câțiva ani buni. Însă, cei doi au dat de înțeles că nu se grăbesc să ajungă în fața altarului. Dar acest lucru nu este cel mai important, pentru Iulia Vântur. Blondina este fericită alături de partenerul său de viață la adresa căruia are numai cuvinte de laudă.

De asemenea, Iulia a spus că cel mai bun lucru care l-a învățat de la Salman este să muncească până ce devine cea mi bună variantă a sa.

„Un om special care s-a dăruit oamenilor. El este descrierea perfectă a Fundației “Being human”, prin care ajută milioane de oameni în nevoie”, a spus Iulia Vântur despre Salman.

Cât despre apariția unui copil, vedeta a spus că acest lucru se va întâmpla când „Cel de Sus va decide că este momentul”. Oricare ar fi acela, blondina a spus că ar fi bucuroasă să devină mamă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI