Cum a ajuns Mircea Bravo celebru în România. S-a întâmplat la un meci de tenis

Andrei Cezar 14.04.2020, 10:39
Cum a ajuns Mircea Bravo celebru în România. S-a întâmplat la un meci de tenis

Cunoscutul vlogger, Mircea Bravo, a povestit de unde a pornit cariera sa, dacă putem să-i spunem așa, de creator de conținut online. Într-un videoclip postat pe Youtube, el vorbește despre o farsă pe care a pus-o în scenă la un meci de tenis și din cauza căreia putea să intre la închisoare.

Pe Mircea Bravo începuturile celebrității l-ar fi putut costa scump

Totul s-a petrecut la un meci de Cupă Davis dintre România și Danemarca, care a avut loc în februarie 2013, la Cluj și pe care ”tricolorii” l-au câștigat cu scorul de 3-0.

„Era în 2013, renunțasem la cariera mea în drept, părinții nu-mi mai dădeau bani, iar atunci am descoperit YouTube-ul. Mi se părea foarte tare, pentru că puteai să faci ceea ce vrei. Voiam să fiu nebun și să ies din zona mea de confort. Văzusem niște americani care făceau farse și asta m-a inspirat”, a dezvăluit Mircea Bravo.

Vloggerul a povestit în continuare cum și-a organizat farsa. El a scris pe o pancartă ”Mami, tati, vă iubesc mult!” pe care urma să o afișeze în momentul în care intra pe terenul de tenis fix când se disputa punctul decisiv. 

„M-am descălțat, din respect pentru sport, am sărit gardurile, am coborât scările și am trecut pe lângă jandarmi. Eram în euforie. Am stat timp de 10 secunde. 20% din oameni au aplaudat, nu știau exact ce se întâmplă. Mă simțeam foarte bine.”

”După ce m-au prins a început jihadul!”

Mircea Bravo povestește în continuare cum a fost prins, după gloriosul moment, de agenții de la firma care asigura securitatea meciului și care l-au dus, mai poi, ”la separeu”.

”Au venit oamenii de la firma de securitate respectivă și m-au introdus într-o încăpere. Acolo a început jihadul! Erau polițiști, jandarmi, personalul firmei de securitate. Toți îmi spuneau: Ai distrus meciul. România va pierde la masa verde. Ți-ai distrus viața, o să stai toată viața la închisoare!”

Însă România a câștigat acea partidă cu 3-0. Doar că Mircea Bravo era pasibil de pușcărie, după prevederile recentei legi împotriva huligannilor, introdusă pe atunci de șeful LPF, Mitică Dragomir. Sloggerul spune că adrenalina ce îi pompa în vene nu l-a lăsat să realizeze consecințele pe care le-ar fi putut suporta.

”Toată lumea urla la mine. La un moment dat, un tip de la securitate era bot în bot cu mine și mi-a spus: Bă, fraiere, din cauza oamenilor ca tine….

Iar eu i-am răspuns: Nu vreau să supăr, dar poți să mă lovești ca să te simți și tu la fel de bine ca mine.

Du-te dracului că ești drogat!.”

A avut șansa să întâlnească un polițist binevoitor

Spre sfârșitul clipului, Mircea Bravo povestește cum, în secția de Poliție, a venit la el un om al legii care făcuse dosarul pentru a-l trimite procurorilor.

I-am explicat ce-a fost în capul meu.  El îmi zice: Bă, frate, eu chiar vreau să-ți fie bine. Am făcut dosarul pentru ca procurorul să-ți dea NUP (neînceperea urmăririi penale). Și, în cele din urmă, am scăpat”, a mai povestit Mircea.

Mircea Bravo are 770.000 de abonați pe canalul său de Youtube.

Urmăriți Impact.ro și pe