Cum a ajuns mama Sânzianei Buruiană să încaseze lunar o pensie de 26.000 de lei. Ce meserie a avut de fapt

Stan Filon 06.08.2021, 09:16
Cum a ajuns mama Sânzianei Buruiană să încaseze lunar o pensie de 26.000 de lei. Ce meserie a avut de fapt

Pe Sânziana Buruianu o cunoaște toată România. Este blonda care s-a făcut remarcată prin aspectul fizic, dar și replicile de neuitat. Cu toate acestea, Sânziana Buruianu provine dintr-o familie bună. Acum s-a aflat că mama sa are o pensie de 26.000 de lei, după o viață de muncă.

Cum a ajuns mama Sânzianei Buruiană să încaseze lunar o pensie de 26.000 de lei

Sânziana Buruiană s-a făcut remarcată în showbizz-ul din România. Era prezentă la toate evenimentele mondene din Capitală. Prezenta și moda și nu se sfia să apară în cele mai provocatoare ținute, care îi ținea pe bărbați cu sufletul la gură.

Deși a lăsat  să se creadă că este o blondă care ar fi sursa multor bancuri din România, trebuie să precizăm că situația nu stă deloc așa. Sânziana Buruiană a absolvit facultatea de Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice și are în CV un master luat cu nota 10, scrie wowbiz.ro.

Cum a ajuns mama Sanzianei Buruiana sa incaseze lunar o pensie de 26.000 de lei
Cum a ajuns mama Sanzianei Buruiana sa incaseze lunar o pensie de 26.000 de lei

Magistrat de carieră

Are și cu cine să semene! Mama sa a fost magistrat iar tatăl a lucrat la Ministerul pentru Mediul de Afaceri și Antreprenoriat în calitate de consilier superior. În anul 2019, Sânziana Buruiană și-a pierdut tatăl. Mama sa, Corina, are acum o pensie specială, care a ajuns la 26.000 de lei, aproximativ 5200 de euro.

Familia Buruiană are, potrivit declarației de avere, două case: una ”de locuit” în Tâncăbești de circa 265 mp și o casă de vacanță la Sinaia. Cei doi soți mai aveau și două terenuri – în Prahova și Ilfov, câteva conturi bancare cu sume destul de mici dar și trei credite care totalizau, în 2019, aproape 600.000 de lei.

Sânziana Buruiană a cam ieșit din lumina reflectoarelor și s-a transformat total, mai ales de când s-a căsătorit cu fotbalistul Nicolae Zuluf, cu care are doi copii. A renunțat pur și simplu la statutul său de bombă sexy și s-a transformat într-o gospodină adevărată.

Cum se laudă Sânziana Buruiană cu mama ei

Recent, Sânziana Buruiană s-a lăudat cu mama sa pe rețelele de socializare. A postat o fotografie cu ca care i-a dat viață și i-a mulțumit pentru tot ce a făcut pentru ea. Iată mesajul plin de recunoștință: “ Ea e mama mea, inima mea, puterea mea….Mama e unică, nimeni pe lume nu e ca mama. Ea îți oferă totul necondiționat, ea te ajută să-ți împlinești toate visele. Am cea mai frumoasă, puternică și deșteaptă mamă din lume.

Nu m-am lăudat niciodată, dar acum este momentul să-i spun că nu e niciuna ca ea!!!! Ce fac eu pentru fetele mele e un sfert din ce a făcut ea pentru mine. Ea mi-a făcut viața un basm mereu, nu doar când aveam 5 ani. Dumnezeu mi-a dat o fiică, pe Izabela, exact ca ea, puterea mea!!! ”, a scris Sânziana Buruiana pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...