Culoarea care atrage banii și prosperitatea. În ce nuanță este bine să te îmbraci ca să ai noroc

Stan Filon 10.10.2022, 15:44
Culoarea care atrage banii și prosperitatea. În ce nuanță este bine să te îmbraci ca să ai noroc

Nu știți ce culoare să purtați astăzi? Nu vă faceți griji! Potrivit Feng Shui, există o listă de culori recomandate pe care le poți alege zilnic pentru a aduce norocul în viața ta. Nu va trebui decât să alegi decât ținuta ideală pentru activitățile tale, în timp ce noi îți spunem care este tonul ideal al hainelor tale.

Culoarea care atrage banii și prosperitatea, în funcție de ziua săptămânii

Luni

Potrivit regulilor Feng Shui, pentru a începe săptămâna cu o atitudine bună, cel mai bine este să folosim culori deschise pentru a permite energiilor bune să intre în viața noastră. Pot fi nuanțe albe sau sidefate sau chiar și gri.

Marţi

Marte este planeta care guvernează această zi, așa că Feng Shui recomandă utilizarea culorilor intense precum roșu, portocaliu și roz, dar în tonurile lor cele mai puternice și izbitoare. Doar așa poți atrage norocul. 

Culoarea care atrage banii si prosperitatea, in functie de ziua saptamanii
Culoarea care atrage banii si prosperitatea, in functie de ziua saptamanii

Miercuri

Fiind o zi cu Mercur în plin plan, culoarea violet, liliac sau magenta va fi perfectă pentru a fi folosită în ținuta ta. Tine minte ca idealul este ca hainele tale sa fie de aceasta culoare, dar poti opta si pentru accesorii in aceste tonuri.

Joi

Este timpul să-ți scoți din șifonier hainele albastre în toate nuanțele lui. Potrivit Feng Shui, joia este perfectă pentru a folosi acest ton.

Vineri

Fiind condusă de Venus, în acestă zi este momentul pentru a atrage energiile bune. Din acest motiv, Feng Shui recomanda folosirea culorilor în nuanțe de galben pentru a te reîncărca cu noroc.

Sâmbătă

Această zi este perfectă pentru a-ți testa intuiția, așa că culoarea neagră va fi cel mai bun aliat al tău. Indiferent dacă ieșiți cu prietenii sau familia, acest ton este perfect pentru această zi.

Duminică

Fiind o zi care este asociată cu o atmosferă de liniște, este cel mai bun moment să folosești culorile aurii pentru a te reîncărca cu energie și vitalitate bună. Acum că știi ce culori ar trebui să porți zilnic pentru a avea noroc conform Feng Shui, îți poți planifica mai ușor ținuta pentru fiecare activitate pe care o faci.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...