Cu cine seamănă fiul lui Dani Oțil. Gabriela a publicat prima poză cu chipul bebelușului, iar fanii au decis

Ana Anitoiu 26.11.2021, 21:58

Soția lui Dani Oțil, Gabriela, a publicat prima poză cu chipul bebelușului ei și al prezentatorului de la Antena 1. Fanii au decis cu cine seamănă Luca Tiago, la aproximativ două luni de viață. Copilul apare zâmbind în fotografie și nici tatăl lui n-a rezistat fără să publice un comentariu.

Chipul fiului prezentatorului Dani Oțil, dezvăluit

Gabriela, care a împlinit recent 29 de ani, a publicat marți prima imagine cu fiul ei, Luca Tiago, în care se vede și chipul copilului. În fotografie, bebelușul în vârstă de aproximativ două luni apare zâmbind și lăsând la iveală două gropițe în obraji.

Mama și copilul apar în acea fotografie, ce poate fi văzută în galeria foto de mai sus, îmbrăcați cu pijamale asemănătoare în carouri cu roși, alb și negru. Soția lui Dani Oțil a făcut poza într-o oglindă, cu bebelușul în brațe. „M-am topit”, a scris ea lângă imagine.

Cu cine seamana fiul lui Dani Otil. Gabriela a publicat prima poza cu chipul bebelusului
Dani Otil si sotia lui, Gabriela

Cu cine seamănă fiul lui Dani Oțil. Ce glumă a făcut prezentatorul

După ce Gabriela a publicat imaginea cu chipul fiului ei, fanii au reacționat cu numeroase comentarii. Cei mai mulți dintre ei au scris că bebelușul seamănă cu soția prezentatorului de la Antena 1, în timp ce alții au fost de părere că acesta seamănă cu tatăl lui.

„Ce bine seamănă cu tine Gabriela, sunteți adorabili”, „Tăt îi mă-sa!!!! Scuze, așa se spune în Moldova. Deci e de bine!”, „Seamănă perfect cu mami!”, „Seamănă și cu tati, dar e bucățică ruptă din mami” și „Seamănă cu Dani. Are obraji rotunzi ca și el, privirea, fruntea”, au fost câteva dintre comentarii.

Când a văzut această imagine publicată de soția lui pe internet, Dani Oțil nu s-a putut abține să nu facă o glumă, în stilul caracteristic. „Are gropițe?! Acu văd. E închiriat pentru poză? Nu e al meu”, a scris co-prezentatorul matinalului „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1.

Ce a făcut soția lui Dani Oțil ca să-și revină în formă repede după naștere

După nașterea prin cezariană din luna septembrie, soția lui Dani Oțil a făcut valuri pe internet datorită rapidității cu care și-a revenit în formă. Modelul a explicat ce a făcut pentru a-și recăpăta silueta de invidiat.

„Nu am slăbit repede, adică am mai bine de două săptămâni de când am născut. Din 20 de kilograme mai am de dat jos 8. Nu țin o dietă, mănânc normal, ce-i drept mănânc mult mai puțin față de momentul când eram însărcinată […] Alăptatul și colicii bebelușului mă țin în priză.

Nu prea am poftă de mâncare și nu prea îmi stă gândul la mâncare, dar în rest mănânc normal, mese normale, nu am trecut să mănânc salate sau mai știu eu ce. Cel mai important lucru este faptul că nu mă stresez deloc cu dieta. Am eu timp să revin ușor, ușor”, spunea Gabriela Oțil la ceva timp după nașterea fiului ei. Vezi și cadoul făcut de soția lui Dani Oțil fanilor, de ziua ei!

Urmăriți Impact.ro și pe