Cu cine se potrivește zodia Săgetător. Fac perechea perfectă cu acești nativi

Iancu Andreea 04.11.2021, 08:35
Cu cine se potrivește zodia Săgetător. Fac perechea perfectă cu acești nativi

Astrele dezvăluie numeroase aspecte ale vieții și personalității nativilor, astfel că multe dintre legăturile noastre cu alte persoane sunt scrise în stele. În ceea ce privește zodia Săgetător, la fel ca în cazul tuturor nativilor din horoscop, anumite zodii sunt compatibile și pot forma perechea perfectă, fie din punct de vedere amoros, fie al relațiilor interumane. Iată cu cine se potrivește zodia Săgetător, în funcție de astre.

Compatibilitate zodia Săgetător. Cu cine se potrivesc acești nativi

Dintre toate zodiile, cea care deține primul loc în topul compatibilității este Leul. Semnul astral se potrivește cel mai bine cu nativii din zodia Săgetător, acesta din urmă fiind adesea extrem de dinamic și de neobosit, fapt care poate duce la povești de dragoste incredibile. Între Săgetător și Leu poate exista o legătură de basm. Cei doi nativi sunt extrem de asemănători, au aproximativ același stil de viață și este extrem de ușor să descopere obiective comune. Deși pot exista unele neînțelegeri între ei, împăcarea este una extrem de dulce de fiecare dată.

Pe de altă parte, zodia Săgetător face casă bună și cu Berbecul, care poate fi un partener potrivit pentru nativul amator de distracții și schimbări. Energia de Foc a Berbecului se pliază perfect pe o personalitate debordantă precum este cea a Săgetătorului. Acesta din urmă este adesea dornic să acționeze, iar Berbecul este un sprijin bun chiar și în cele mai dificile momente.

Cu cine se potrivește zodia Săgetător
Compatibilități zodia Săgetător

Ce relații au Săgetătorii cu restul zodiilor din horoscop

Săgetător – Taur

În timp ce Săgetătorul simte nevoia de libertate și de lucruri noi în viața sa, Taurul preferă liniștea din sânul familiei. Există șanse destul de mici ca cei doi să se îndrăgostească și să devină mai mult decât prieteni.

Săgetător – Gemeni

În ceea ce privește stilul de viață, acesta este asemănător. Atracția lor este irezistibilă, însă le lipsește profunzimea sentimentelor. Sunt extrem de rare cuplurile formate din aceste semne zodiacale care să ajungă să rămână împreună până la maturitate.

Săgetător – Rac

Atunci când între cei doi nativi există o cunoaștere profundă, există posibilitatea unei povești de dragoste fericite. Totuși, trecerea timpului va arăta că Racul are pretenții prea mari pentru neobositul Săgetător.

Săgetător – Fecioară

Fecioarele sunt extrem de critice și precaute, în comparație cu Săgetătorul care preferă să se țină departe de grijile de zi cu zi. Cei doi nu vor fi fericiți dacă aleg să formeze un cuplu.

Săgetător – Balanţă

Spiritul onest îi aseamănă, însă momentele de superficialitate ale Săgetătorului dau peste cap planurile Balanței. Cei doi nativi se pot înțelege doar în cazul în care există o iubire profundă între ei.

Săgetător – Scorpion

Cei doi nativi sunt marcați de prea multe deosebiri pentru a ajunge să se înțeleagă într-o relație. În timp ce Scorpionul este retras, Săgetătorul este expansiv. Primul dintre el este posesiv, iar al doilea are un spirit independent.

Săgetător – Săgetător

Deși sunt una și aceeași persoană, relația dintre un Săgetător și un altul nu poate fi una de durată. Atunci când intervin conflictele, niciunul nu va știi să treacă peste supărare, iar dezamăgirea va fi mare.

Săgetător – Capricorn

Nativul Capricorn este unul adesea cârcotaș, posomorât și pesimist, în timp ce Săgetătorul este exact contrariul. Cei doi nu se vor înțelege nici măcar într-o relație de simpli colegi.

Săgetător – Vărsător

Cei doi nativi se înțeleg din priviri și sunt primii care vor alege distracția în detrimentul muncii. Aceștia pot avea o relație bună pe termen lung, însă Săgetătorul trebuie să se aștepte ca sentimentele Vărsătorului să rămână aceleași, la fel de superficiale ca la început.

Săgetător – Peşti

Nativii din zodia Pești sunt pasionați de ordine și adoră să știe ce face partenerul lor de viață în fiecare secundă. Săgetătorul va suporta cu greu față de restricțiile pe care Peștii le impun.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...