Cu cine se iubește Laura Giurcanu de la Survivor. A înșelat-o în trecut, dar ea tot l-a iertat

Iancu Andreea, Alexandru Puiu 05.02.2022, 14:55

Laura Giurcanu este una dintre Faimoasele de la Survivor care a stârnit recent mare vâlvă, după ce Andreea Tonciu, proaspăt eliminată din competiție, a dezvăluit că a văzut-o pe influenceriță în compania colegului TJ Miles, deși acasă are un iubit. Puțini știu însă cine este bărbatul cu care Laura Giurcanu se iubește în România. Vedeta a fost înșelată de partenerul său, însă pare să îl fi iertat.

Cine este bărbatul cu care se iubește Laura Giurcanu. Faimoasa de la Survivor i-a iertat infidelitatea

Reality-show-ul din Republica Dominicană nu dezvăluie doar calitățile sportive și de organizare ale concurenților, ci îi înfățișează și în ipostaze neașteptate, pe care camerele de filmare le surprind în afara traseelor. De curând, Laura Giurcanu a devenit subiect de discuție, după ce a apărut în compania lui TJ Miles, cu care a petrecut ore bune în apa oceanului sau în pădure. Totuși, Faimoasa susține că acasă are o relație, cel cu care se iubește Laura Giurcanu fiind însă deschis și având încredere în iubita sa.

Fotomodelul trăiește o poveste de dragoste tumultoasă în România, cu Cezar. Laura și iubitul său treceau prin momente dificile în urmă cu câteva luni, când vedeta anunța despărțirea de partenerul său. Ruptura dintre cei doi s-ar fi produs din cauza infidelității bărbatului. Se pare însă că Faimoasa a reușit să treacă peste acest episod și i-a mai oferit o șansă. Îndrăgostiții s-au împăcat și în prezent sunt mai uniți ca oricând, bazându-se pe încredere chiar și la kilometri distanță.

Cu cine se iubește Laura Giurcanu de la Survivor
Vedeta face parte din echipa Faimoșilor la Survivor România 2022

Laura Giurcanu, înșelată de iubitul său

În luna octombrie a anului trecut, celebra influenceriță recunoștea că se confruntă cu o situație neașteptată. Deși urma să pășească în fața altarului la brațul iubitului său, Cezar, blondina povestea cu tristețe că partenerul său a înșelat-o. Vedeta a dezvăluit drama prin care trecea pe rețelele de socializare.

„Relația mea cu fostul meu prieten avea dificultățile ei și multe goluri, pe care noi n-am știut să le umplem și să manageriem diferențele dintre noi. Dar aceasta relație, care ajunsese să fie toxică, și aparent greu de gestionat…de acolo s-a ajuns la înșelat și a fost cel mai urât tip de înșelat, a fost în public.

Oameni au și văzut treaba asta, așa am și aflat. Am văzut o poză explicită, o poză care mi-a frânt inima, care circulă liberă pe internet și va rămâne. Voiam eu să vorbesc despre asta înainte de a devenit un subiect de bârfă. Nu spun că am fost perfectă sau că relația noastră a fost perfectă, dar cum aleg unii oameni să încheie niște lucruri e o oglindă directă către sufletul lor”, a povestit Laura într-o postare pe Instagram.

„Asta a făcut ca totul să fie mult mai dureros”

Ceea ce a fost și mai dureros a fost faptul că vedeta s-a trezit cu o poză de la un necunoscut, în care i se dezvăluia infidelitatea logodnicului său. Laura Giurcanu era cu atât mai afectată de situație cu cât totul s-a petrecut în văzul tuturor. Vedeta se afla la un eveniment atunci când a fost surprinsă ipostaza neașteptată dintre partenerul ei și cealaltă femeie.

„Sunt super recunoscătoare pentru multe chestii pe care le-am trăit în relația asta, inclusiv despre cele rele. Felul în care s-a terminat a fost pentru mine neașteptat, greu, sfâșietor, inimaginabil de dureros și mi-a frânt inima. E foarte ok să vorbesc despre asta. Am făcut multe greșeli, m-am comportat super nepotrivit în multe momente și am înțeles foarte multe lucruri despre mine și voi înțelege multe. Dar cum s-a încheiat totul nu are nicio legătură cu mine.

Indiferent că un bărbat e exasperat și nu-și mai suportă iubita… te desparți, îți iei la revedere și faci ce vrei după. Când zic că te desparți, te desparți ca și celălalt să știe că te-ai despărțit. Eu eram în orașul în care s-a întâmplat chestia asta. Eu venisem să susțin ce se întâmpla acolo pentru el. Eram în camera de hotel în momentul în care chestia aia se întâmpla la 10 metri de mine. Asta a făcut ca totul să fie mult mai dureros. La ce s-a ajuns e o mizerie din care nu meritam să fac parte și iată-mă fix în mijlocul ei”, a mai spus Laura Giurcanu pe rețelele de socializare.

Se pare însă că Laura Giurcanu a trecut pentru sentimentele de mânie și a reușit să îl ierte pe Cezar. Cei doi formează în prezent un cuplu, având câteva luni de la împăcare. În plus, cei doi au fost deja și într-o vacanță împreună, alături de gașca de prieteni. Ambii parteneri au publicat imagini de la locație, fără însă să dezvăluie că sunt împreună. Fanii au observat însă asemănările din peisajele surprinse.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...