Cu cine se iubește Ioana Petric, prezentatoarea de la Cronica Cârcotașilor. Puține vedete acceptă o astfel de relație

Ioana Bucur 29.09.2022, 11:45

Cu toate că apare pe micul ecran de ani buni, avansând de la statutul de „Bebelușă” la cel de gazdă, a rămas una dintre cele mai discrete vedete din showbiz-ul românesc. Acum, însă, a venit momentul unei dezvăluiri surprinzătoare. S-a aflat cu cine se iubește Ioana Petric, prezentatoarea de la Cronica Cârcotașilor. Puține persoane publice ar accepta o astfel de relație.

Ioana Petric, prezentatoarea de la Cronica Cârcotașilor, mai sinceră ca oricând

Au trecut ani buni de când Ioana Petric și-a făcut debutul la celebra emisiune de la Prima TV, întâi ca „Bebelușă”, avansând apoi la rolul de prezentatoare, împreună cu Codruț Kegheș, cunoscut publicului ca Dezbrăcatu’. Cu toate că a intrat de ceva vreme în showbiz-ul românesc, tânăra a ales mereu să fie o prezență discretă, ținându-și viața privată departe de ochii și urechile curioșilor.

Lucrurile s-au schimbat, se pare. La petrecerea organizată de postul Prima TV cu ocazia lansării grilei de toamnă, Ioana a făcut o dezvăluire surprinzătoare, vorbind despre relația pe care o are de aproape doi ani. Prezentatoarea se iubește cu un bărbat pe care îl cunoaște de când era copilă, însă povestea lor de dragoste nu este una lipsită de provocări, cel mai mare obstacol dintre ei fiind distanța – ea, în București, el, în Cluj.

„După o vacanţă lungă şi frumoasă am început filmările. M-am plimbat, am fost în Cipru, în Grecia, apoi în Portugalia, după care iarăşi în Grecia, pe urmă prin ţară pe la noi, am avut un proiect. Toată vacanţa am petrecut şi cu gaşca de prieteni, şi cu iubitul meu, cu prietenele cu care fac surf.

Cu iubitul meu, care e din Cluj-Napoca, sunt deja de doi ani. Momentan nu avem planuri de nuntă, de copii, faza e că avem o relaţie la distanţă, nu locuim în acelaşi oraş, încă încercăm să funcţionăm aşa. Ne ştim de când eram mici, din clasa a V-a”, a povestit Ioana Petric, potrivit Click!.

Cu cine se iubește Ioana Petric, prezentatoarea de la Cronica Cârcotașilor. Puține vedete acceptă o astfel de relație

Schimbări în emisiune

Noul sezon „Cronica Cârcotașilor” a debutat pe 14 septembrie și a adus un nou membru în echipă. Este vorba despre  Bogdan Nicolai, om cu experienţă în radio şi televiziune.

„În primul rând, ne întoarcem în seara pe care o consacrasem de peste 20 de ani pentru umor, cea de miercuri. Apoi, îl avem în echipă pe Bogdan Nicolai, cu care mă ştiu încă din vremea Pro FM. O să fie un sezon fresh, cu bâlbe, cu multe zâmbete, cu rubrici noi”, a spus Șerban Huidu, producătorul emisiunii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...