Cu cine se iubește Ioana, fiica lui Ion Țiriac. Acum s-a lămurit misterul

Rădulescu Valentin 13.10.2020, 16:41
Cu cine se iubește Ioana, fiica lui Ion Țiriac. Acum s-a lămurit misterul

Ion Țiriac este cunoscut pentru bogăția și reușitele sale în carieră, dar și pentru că a avut de-a lungul vieții mai multe căsnicii, din care au ieșit mai mulți copii frumoși. Deși s-a despărțit de multe femei, Ion Țiriac a ținut mereu legătura cu copiii lui, iar majoritatea au decis să se ferească de lumea mondenă, printre care se regăsește și Ioana Natalia. Mulți s-au întrebat oare cine a ajuns la inima frumoasei fiice a lui Țiriac, iar acum misterul a fost lămurit.

Ioana Natalia a dus o viață discretă

Ioana Natalia este fiica fostului tenismen din căsătoria lui cu ziarista din Egipt, pe nume Sophie Ayad. De asemenea, pe lângă Ioana, Țiriac îl ai are și pe Karim Mihai, tot cu aceeași nevastă. Mezina familiei se află la vârsta de 22 ani și a copilărit la Monte Carlo, iar după ce a absolvit Școala Americană din București, aceasta s-a mutat la Miami pentru a studia Jurnalismul.

Ion Țiriac și Sophie Ayah s-au despărțit încă de când cei doi copii se aflau la vârste fragede, iar omul de afaceri a continuat să țină legătura cu aceștia, susținându-i moral și financiar. Ca și în cazul Ioanei, mulți dintre copii lui Țiriac au încercat pe cât de mult posibil să nu intre în atenția presei și să fie cât mai discreți cu viața lor personală.

Ioana Natalia a evitat să dezvăluie informații despre viața ei sentimentală, dar a mai scăpat din când în când câte o poză alături de iubitul ei, chiar dacă majoritatea fotografiilor care domină pe contul ei sunt cele în care apare îmbrăcată sumar și în costume de baie.

Cu cine se iubește Ioana, fiica lui Ion Țiriac. Acum s-a lămurit misterul
Cu cine se iubește Ioana, fiica lui Ion Țiriac. Acum s-a lămurit misterul

S-a aflat cu cine se iubește Ioana Natalia

De-a lungul timpului nu am aflat de ce bărbați a avut parte Ioana în viața ei, deoarece nu dădea nici un fel de detaliu. Cel mai probabil au fost relații de scurtă durată, iar fiica celebrului tenisman nu a vrut să publice nimic. Acum însă, aceasta s-a afișat alături de Johnny Chammas, un tânăr cu origini libaneze, care a absolvit Școala de Afaceri din cadrul Universității de la Miami, provenind de astfel dintr-o familie bogată.

Deoarece este primul bărbat cu care Ioana s-a afișat pe rețelele de socializare, ne putem da seama că între cei pare a fi ceva serios. De asemenea, Ioana și fratele său Karim, sunt mult mai discreți față de Ion Țiriac Jr, cel care își face apariția mai mult în lumea mondenă.

Totodată, Ioana Năstase pare să îi calce pe urme tatălui său, deoarece se implică în mai multe acțiuni caritabile. Tânără are de astfel o viață de lux, aceasta se distrează alături de prietenii ei și vizitează diferite colțuri ale lumii.

Urmăriți Impact.ro și pe