Cu cine se iubește Adrian Mititelu junior. Femeia e cunoscută de la Kanal D

Stan Filon 15.08.2022, 14:53

S-a aflat cu cine se iubește Adrian Mititelu junior! Fiul patronului de la FC U Craiova 1948 a dat lovitura, iar relația pare a fi una destul de serioasă, mai ales că feblețea sa îi conduce deja prin București bolidul de lux. Vorbim despre o vedetă de la Kanal D care recent a făcut o vizită la medicul estetician pentru a se face și mai frumoasă pentru „prințișorul Craiovei”. Fanii emisiunii „Bravo, ai stil!” o cunosc foarte bine pe bruneta care i-a furat inima lui Adrian Mititelu junior.

Iată cu cine se iubește Adrian Mititelu junior

După ce s-a despărțit de Monica Hill, ex-„logodnica” lui Cătălin Botezatu, Adrian Mititelu junior a avut mai multe relații care însă s-au terminat destul de repede. Ei bine, acum acesta a făcut o nouă cucerire, iar tânăra respectivă este una superbă. Mai mult, s-a și „îmbunătățit” recent, posibil chir pe banii și gustul fiului de milionar.

Așadar, un nou cuplu s-a format în showbizz-ul din România! Vorbim despre Adrian Mititelu junior, care se pare că și-a găsit perechea printre frumusețile de la Kanal D. Fiul lui Adrian Mititelu, patronul clubului de fotbal FC U Craiova 1948, se iubește cu nimeni alta decât cu fosta concurentă „Bravo, ai stil!” Andra Lotsopa. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a fost deja văzută prin București la volanul bolidului de lux al lui Adrian Mititelu Junior. Frumoasa brunetă întoarce toate privirile prin Capitală, la volanului superbului Lamborghini Urus, care costă peste 400.000 de euro, scrie cancan.ro.

A ieșit destul de șifonată din scandalurile cu Iulia Albu

Andra Lotsopa a participat la prima ediție a emisiunii „Bravo, ai stil!”, unde a făcut o impresie frumoasă cu ținutele sale vestimentare, însă i-a făcut și pe fani să viseze cu ochii deschiși la frumusețea ei. A intrat în câteva „lupte” cu Iulia Albu, din care a ieșit destul de șifonată. După emisiune a cam ieșit din lumina reflectoarelor, însă are peste 60 de mii de următori fideli pe rețelele de socializare. Tânăra respectivă seamănă destul de mult cu Angelina Jolie, în perioada ei de glorie, iar Adrian Mititelu Junior se știe că este iubitor de frumos, după cum a declarat recent.

„Am mai multe ceasuri, sunt niște bunuri, până la urmă, dar, dacă nu ești pasionat, nu poți să-ți cumperi, oricât de mulți bani ai avea.  Niciodată nu mi-a plăcut lauda, consider că fiecare își cumpără ce vrea, ce își permite, ce îi place. Eu îmi cumpăr un lucru dacă îmi place foarte mult. Mai am lucruri de valoare, dar cred că orice om are, în limitele sale. Nu îmi place să epatez, dar îmi place să port exact ceea ce mă reprezintă, fie că vorbim aici de bijuterii, haine, încălțări. Fiecare om are stilul lui. Așa și eu, am stilul meu și imaginea mea e fix așa cum vreau să fie”, a spus Adrian Mititelu Jr.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...