Cu cine joacă România la JO de la Tokyo. Noroc mare pentru trupa lui Rădoi, avem adversari facili

Nicu Stan, Ioana Nicolae 21.04.2021, 12:05
Cu cine joacă România la JO de la Tokyo. Noroc mare pentru trupa lui Rădoi, avem adversari facili

Cu cine joacă România la JO de la Tokyo. Naționala noastră își află astăzi adversarii, la orele 11:00.

Pe cine va întâlni naționala de fotbal a României la JO de la Tokyo. Posibilii adversari

UPDATE

S-a aflat cu cine joacă România la JO de la Tokyo. Trupa lui Rădoi se poate considera noroccoasă, întrucât are parte nu de cei mai buni adversari. Astfel, România a fost repartizată în grupa B, alături de Coreea de Sud, Honduras și Noua Zeelandă.

Grupa A: Japonia, Africa de Sud, Mexic, Franța
Grupa B: Noua Zeelandă, Coreea de Sud, Honduras, ROMÂNIA
Grupa C: Egipt, Spania, Argentina, Australia
Grupa D: Brazilia, Germania, Coasta de Fildeș, Arabia Saudită

Cu cine joacă România la JO de la Tokyo. Miercuri, începând cu orele 11:00, la Zurich, va avea loc tragerea la sorți pentru turneul olimpic de la Tokyo, Japonia, iar România își va afla astfel adversarii cu care se va confrunta pentru o medalie.

Astfel, Mirel Rădoi ar putea avea mari probleme, întrucât FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova vor fi implicate în meciuri din cupele europene și nu vor lăsa jucătorii la lot, lucru car este valabil și pentru stranieri.

Cand au loc JO de la Tokyo
Cand au loc JO de la Tokyo

Echipele participante sunt dispuse în 4 urne

Echipele sunt repartizate în patru urne, în urma rezultatelor obținute la ultimele cinci ediții ale Jocurilor Olimpice. Astfel, România se regăsește în cea de-a patra urnă, nefiind prezentă la ultimele cinci ediții ale Jocurilor Olimpice. Chiar și așa, vom avea adversari foarte dificili, cum sunt Germania, Spania sau Franța.

România va face parte din cea de-a patra urnă pentru tragerea la sorți a grupei pentru turneul olimpic de fotbal de la Tokyo 2021 și are șansa să întâlnească adversari precum Brazilia/Argentina (care se regăsesc în prima urnă), Mexic (care este în cea de-a douaă urnă) și Egipt și Coasta de Fildeș , naționale care sunt puse în cea de-a treia urnă.

Care ar fi cea mai ușoară frupă pentru România

Cea mai ușoară grupă a României, teoretic, ar putea fi astfel astfel: Coreea de Sud, Honduras și Noua Zeelandă, iar din cea mai dificilă ar putea fi cea cu naționalele Braziliei, Germaniei și Coastei de Fildeș.

Echipa națională a României își va afla adversarii în urma tragerii la sorți de miercuri, 21 aprilie, care va avea loc la sediul FIFA de la Zurich. De asemenea, România face parte din urna a patra deoarece au fost luate în calcul performanțele de la ultimele cinci ediții ale Jocurilor Olimpice, unde țara noastră nu a participat.

Când încep JO de la Tokyo

Turneul de fotbal de la Jocurile Olimpice de la Tokyo; Japonia, va începe pe 22 iulie și se va încheia pe data de 7 august. Potrivit regulamentului competiției, în grupe nu au voie să evolueze două naționale de pe același continent.

România s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo după 57 ani de ani. Ultima participare a echipei naționale a României de fotbal a avut loc la ediția din 1964, când naționala a făcut o figură frumoasă și a terminat pe locul 5, turneulfiind disputat tot la Tokyo.

Mirel Rădoi a calificat naționala la JO de la Tokyo

”Tricolorii” au obținut calificarea în urma prestației foarte bună de la Campionatul European U21 din 2019, când Mirel Rădoi califica echipa în semifinale, unde am fost bătuți de Germania cu scorul de 2-4.

Urmăriți Impact.ro și pe