Cu cine a petrecut Simona Halep de Crăciun. „Eu am o viață frumoasă”

Andra Daoud 26.12.2021, 22:02
Cu cine a petrecut Simona Halep de Crăciun. „Eu am o viață frumoasă”

Simona Halep s-a bucurat de câteva zile de relaxare și liniște, cu ocazia Crăciunului. Pentru sportivă va urma însă o perioadă încărcată, fiindcă în luna ianuarie va participa la trei turnee și și-a făcut deja bagajele. Simona Halep are planuri mari pentru 2022 și încheie anul într-o notă optimistă. Ce și-a propus și care este cel mai mare vis al ei pentru anul care vine.

Cum a petrecut Simona Halep de Crăciun

În timp ce pentru majoritatea oamenilor Sărbătorile se încheie după Revelion, Simona Halep a intrat deja „în pâine”. După ce a petrecut Crăciunul în familie, Simona a plecat duminică spre Australia, acolo unde va participa la trei turnee în luna ianuarie. Este vorba despre Melbourne Summer Set, Sydney şi Australian Open.

Înainte de plecare, jucătoarea de tenis a vorbit despre Crăciun și despre cum a petrecut ea Sărbătoarea. Simona s-a bucurat de o zi specială în compania persoanelor celor mai apropiate, însă a avut grijă să nu se expună, de teama tulpinii Omicron, știind că urma să plece în Australia.

Am fost la naşi, a fost o zi frumoasă. Nu am ieşit şi m-am protejat de teama de Omicron. Eu am făcut bradul pentru că îmi place să îl fac. În fiecare an, când sunt acasă, eu îl împodobesc. A fost Moş Crăciun bun cu mine. De altfel, în fiecare zi este, pentru că am o viaţă frumoasă. Au fost zile frumoase şi acum sunt gata de plecare. a spus Simona Halep, într-un interviu pentru Telekom Sport.

Cu cine a petrecut Simona Halep de Crăciun. ”Eu am o viață frumoasă”
Cu cine a petrecut Simona Halep de Crăciun. ”Eu am o viață frumoasă”

„Visul meu e să ajung din nou în TOP 10”

Simona Halep pleacă spre Australia plină de încredere și de speranță că va începe anul 2022 cu dreptul, din punct de vedere sportiv. Are planuri mari pentru anul care vine și a declarat că cel mai mult și-ar dori să ajungă din nou în TOP 10 WTA, în prezent fiind pe poziția 20.

Halep a spus că s-a antrenat intens pe parcusrsul ultimelor cinci săptămâni și că își dorește să joace cât mai multe meciuri, pentru că în 2021 nu a jucat cât și-ar fi dorit, din cauza accidentărilor.

O să joc toate cele trei turnee, pentru că vreau să am meciuri multe. N-am jucat prea mult anul acesta şi vreau să încep să simt meciurile oficiale. Aşteptări am, pentru că m-am antrenat foarte bine. Am avut cinci săptămâni de pregătire foarte bune, dar în tenis niciodată nu se ştie.

Mă voi duce acolo cu încredere şi ce o fi, o fi. Îmi doresc să fiu sănătoasă şi să nu mai am accidentări. Sunt pregătită psihic şi fizic. Sunt pregătită, dar nu ştiu ce va fi. Visul meu e să ajung din nou în TOP 10. a mai spus Simona Halep pentru sursa citată.

Chiar dacă din punct de vedere sportiv nu a bifat performanțele pe care și le dorea în 2021, pe plan personal a fost un an important pentru Simona Halep. Sportiva în vârstă de 30 de ani s-a căsătorit anul acesta cu logodnicul ei, Toni Iuruc. Evenimentul a avut loc pe 15 septembrie, la Constanța.

Urmăriți Impact.ro și pe