Cu cine a înlocuit-o Brad Pitt pe Angelina Jolie. Tinerica Emily Ratajkowski i-ar fi sucit mințile actorului. Foto

Badea Violeta 30.08.2022, 08:46

Brad Pitt și Angelina Jolie au fost cândva cel mai mediatizat cuplu din showbiz-ul internațional. Cele două vedete de la Hollywood, care au şase copii împreună, au hotărât să divorțeze în 2016. De atunci, cei doi actori duc o luptă crâncenă pentru custodia celor şase micuți. Între timp însă, Brad Pitt pare că și-a făcut o nouă iubită. Este vorba despre actrița și fotomodelul american, Emily Ratajkowski.

Brad Pitt și Emily Ratajkowski, noul cuplu de la Hollywood?

La șase ani de la despărțirea de Angelina Jolie, celebrul actor Brad Pitt pare că și-a găsit o nouă iubită. Femeia care-i face zilele mai frumoase actorului este Emily Ratajkowski, recent rămasă singură.

După ce luna trecută s-a aflat că actrița a pus capăt căsătoriei cu Sebastian Bear-McClard, Brad Pitt pare să fi profitat de ocazie pentru a interveni.

Potrivit informațiilor apărute în presa din străinătate, cei doi ar fi luat prânzul împreună la un restaurant din Paris, iar fanii i-ar fi văzut câteva zile mai târziu schimbând priviri tandre și ținându-se de mână într-un local din New York, Statele Unite ale Americii.

Momentan, nici Brad Pitt și nici Emily Ratajkowski nu au confirmat oficial faptul că formează un cuplu. Potrivit unor apropiați ai celor doi, relația lor se află la început.

Emily Ratajkowski 1
Emily Ratajkowski ar fi noua partenera a lui Brd Pitt

Emily Ratajkowski divorțează de soțul ei

Emily Ratajkowski s-a căsătorit în 2018 cu actorul Sebastian Bear-McClard, cu care are un băiețel născut în 2021, Sylvester Apollo. Despărțirea lor a fost anunțată recent și poate de aceea se bazează pe ipoteza unei legături cu Brad Pitt. Actorul de la Hollywood este oficial singur din 2016, când s-a despărțit de Angelina Jolie.

Separarea dintre Emily Ratajkowski și Sebastian Bear-McClard s-ar fi produs din cauza faptului că bărbatul ar fi călcat pe bec. The Cut scrie că producătorul a înşelat-o pe frumoasa Emily Ratajkowski, iar aceasta a decis să nu îl ierte.

Din câte se pare, actriţa nu mai poartă verigheta de ceva timp, semn că relaţia dintre cei doi a ajuns la final. Rămâne de văzut dacă actrița va confirma, în mod oficial, povestea de dragoste pe care o are cu Brad Pitt.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...