Cu cine a fost surprinsă iubita lui Ciprian Marica, după ce s-a aflat de infidelitatea fostului fotbalist. Imaginea a ajuns în atenția internauților

Redacția IMPACT 11.05.2020, 08:38
Cu cine a fost surprinsă iubita lui Ciprian Marica, după ce s-a aflat de infidelitatea fostului fotbalist. Imaginea a ajuns în atenția internauților

A ieșit la iveală ce s-a întâmplat între Ciprian Marica și iubita sa, Ioana Marcu după ce aceasta a aflat de infidelitatea fotbalistului. Fostul atacant al naționalei a fost prins cu nevasta unui prieten de-al său, iar cel care i-a surprins a fost chiar bărbatul încornorat.

Ce se întâplă cu relația dintre Ciprian Marica și Ioana Marcu, după infidelitatea fotbalistului

La aproape două spătămâni de când a apărut pe intrnet videoclipul cu Ciprian Marică într-o cameră de hotel din Cluj, într-un prosop și cu amanta sa Ana Munteanu, iubita acestuia nu s-a mai afișat pe rețelele de socializare cu el.

Iubita lui Ciprian Marica a postat pe rețele sale de socializare doar poze cu ea și cu cei doi copii pe care îi are cu fostul fotbalist, iar printre acestea se află și o poză cu prietena ei foarte bună. Ceea ce denotă că acum focoasa blondină își petrece mai mult timpul în compania pritenilor.

ciprian marica, ioana marcu, infidelitate, fotbalist
Ioana Marcu și prietena sa. sursă foto: Cancan.ro

Fostul atacant al naționalei și iubita sa Iona Marcu se pregăteau de o nuntă de vis, în anul 2016, însă aceasta nu s-a mai realizat. Deși, au doi copii împreună aceștia nu s-au mai căsătorit. Voci din lumea fotbalului spun că de de vină ar fi fost chiar acest episod, care a fost făcut public zilele trecute.

„Orice faptă bună trece foarte ușor neobservată. Orice greșeală ajunge foarte ușor pe prima pagină. Dar dacă știam că e nevoie de 4h și nu de ani de muncă, sacrificii și rezultate pentru a fi cine ați făcut să fie în ultima săptămână Ciprian Marica, îmi schimbam strategia înca de acum 20 de ani. Mi-au placut munca și performanța în schimb. Eu fraier, nu?”, a scris Ciprian Marica pe Facebook după ce a fost prins la hotel din Cluj cu soția altuia.

Urmăriți Impact.ro și pe