Cu ce ser s-a vaccinat Simona Halep. ”Recunosc, am avut emoții”

Stan Filon 24.02.2021, 12:59
Cu ce ser s-a vaccinat Simona Halep. ”Recunosc, am avut emoții”

Simona Halep, care a căzut recent pe locul 3 WTA, a ales să profite de pauza competițională și să se vaccineze. Sportiva s-a infectat anul trecut cu coronavirus și nu vrea să mai treacă prin acea experiență, așa că a ales să se imunizeze.

Simona Halep a spus cu ce ser s-a vaccinat

Jucătoarea de tenis a revenit de la Australian Open și este în perioda de recuperare. A profitat de acest lucru și de faptul că următorul turneu este pe data de 7 martie, așa că și-a făcut curaj și a mers la București să se vaccineze. A recunoscut că a avut emoții. Sportiva a spus și cu ce ser a fost imunizată.

Numărul 3 mondial a ales să se vaccineze la Institutul Cantacuzino din București, iar la ieșire a stat de vorbă cu jurnaliștii și și-a motivat decizia luată. ”Sunt bine, am avut un pic de emoţii. Îmi doream (n.r. – vaccinarea), dar, bineînţeles, au fost emoţii. Am venit cu sufletul deschis şi sunt foarte bine. Am făcut vaccinul Pfizer.

Simona Halep a spus cu ce ser s-a vaccinat
Simona Halep a spus cu ce ser s-a vaccinat

”Sper să n-am niciodată reacţii adverse”

Consider că e spre binele tuturor acest vaccin şi, de aceea, am şi hotărât să-l fac. E bine pentru noi, pentru sănătate. Sper că tot mai mulţi oameni să se vaccineze. Am primit şi flori, mă bucur că am venit aici, s-au ocupat foarte bine. Trebuie să fac şi rapelul. Mă linişteşte acest lucru, sunt mai în siguranţă cu acest vaccin. O să încerc să mă protejez cât pot de mult. Sper să n-am niciodată reacţii adverse.

Dacă e singura modalitate să scăpam de această pandemie (n.r. – vaccinarea), e un lucru potrivit să ne facem vaccinul, dar fiecare decide pentru el. Sfatul meu e să facem vaccinul. În plan e să joc în Dubai acum. Sunt în recuperare şi sper să fiu prezentă acolo”, a declarat Simona Halep la scurt timp după ce s-a imunizat în fața infecției de coronavirus.

Se pregătește pentru turneul din Dubai

Sportiva în vârstă de 29 ani a beneficiat astfel de decizia luată de Guvernul României, care a inclus sportivii olimpici în etapa a II-a a vaccinării. După cum se știe, Simona Halep va face parte din delegaţia României, în acest an, la Jocurile Olimpice de la Tokyo (23 iulie – 8 august).

Simona Halep se pregătește intens pentru următorul turneu de tenis, care va avea loc pe data de 7 martie. Va participa la Dubai Duty Free Tennis Championships, dotat cu premii în valoare de 1,835,490 de dolari.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...