Cu ce se ocupă soția lui Mihai Morar. Ce meserie are, de fapt, Gabriela

Beatrice Dumitru 14.10.2022, 11:16
Cu ce se ocupă soția lui Mihai Morar. Ce meserie are, de fapt, Gabriela

Mihai Morar este unul dintre cei cunoscuți prezentatori din România, dar a fost mereu discret cu viața sa de familie. El este căsătorit cu Gabriela, cea care i-a dăruit trei copii. Cei doi s-au cunoscut pe când erau colegi la un post de radio, dar soția sa și-a ales o altă profesie între timp.

Ce meserie are soția lui Mihai Morar

Mihai Morar și Gabriela sunt căsătoriți de 16 ani și au împreună trei fete, pe gemenele Mara și Cezara și pe Roua. Cei doi s-au cunoscut în 2006, pe vremea când lucrau la Radio 21, iar numai după două luni prezentatorul a cerut-o în căsătorie pe Gabriela chiar de ziua ei, în luna noiembrie.

De atunci, Mihai Morar și soția sa sunt împreună, iar în urmă cu doi ani au devenit părinți pentru a treia oară. În urmă cu câțiva ani, Gabriela a renunțat la radio și-a schimbat meseria. Ea este învățătoare și este foarte dedicată profesiei sale.

Cu ce se ocupă soția lui Mihai Morar. Ce meserie are, de fapt, Gabriela
Gabriela, soția lui Mihai Morar. Sursa foto: Facebook / Mihai Morar

Secretul căsniciei lui Mihai Morar

Întrebat de multe ori care este secretul căsniciei sale cu Gabriela, Mihai Morar a mărturisit că încrederea, comunicarea și lipsa orgoliului sunt elementele care i-au ajutat să rămâna atât timp împreună. Prezentatorul a mai spus că datorită soției sale a început să aibă un stil de viață sănătos și să facă sport.

„Eu am o bună măsură acasă. Se numește Gabriela. Eram într-o perioadă în care exageram foarte mult, dar nu neapărat alimentar, exageram mult cu tot. Glumele la radio erau exagerate, glumele la TV erau exagerate. Ea a venit cu buna măsură și mi-a zis: „N-ai vrea să mergi să faci sport?” a povestit Mihai Morar în podcastul lui Cătălin Măruță și preluat de VIVA!.

Omul de radio a vorbit și despre cum este viața de tată cu trei fete și a spus că micuța Roua îl solicită cel mai mult într-o zi.

Ar fi și culmea să nu fie ea cea care primește cea mai multă atenție, pentru că ea e cea mai mică. Nu e solicitare, e terapia prin joc cu copiii și bucuria. Pentru mine e o șansă mare ca, la o diferență de aproape 10 ani și ceva, să am un copil și să reiau copilăria mea și a fetelor mele, prin Roua”, a spus Mihai Morar.

Dar prezentatorul se ocupă și de cele două fiice mai mari, Mara și Cezara, mai ales când vine vorba de educația lor. Mihai Morar a recunoscut că plătește o sumă destul de mare pentru școala acestora, unde taxa este de 760 euro/lună.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...