Cu ce se ocupă și cum arată sora secretă a Melaniei Trump. Imagini rare cu cele două

Luiza Moldovan 16.06.2020, 10:25

Melania Donald s-a născut în Slovenia. Aici a copilărit împreună cu sora ei, Ines, despre care se știe că e un designer cu reputație. Melania a trecut oceanul și s-a măritat cu Donald Trump. La nunta ei, Ines, sora ei, a fost domnișoară de onoare. Singura, de altfel.

Imaginile rare cu sora Melaniei Trump

Melania și Ines sunt extrem de apropiate. Ines locuiește într-o casă de lux a familiei Trump, în Park Avenue. În ciuda faptului că face parte dintr-o familie prodigioasă, Ines Trump a reușit să păstreze o discreție pe care și-a dorit-o mereu. Ines Trump e artist. E foarte rar văzută în public, privilegiu de care sora sa nu se poate bucura.

Fetele Knauss sunt foarte apropiate, iar Melania o consideră pe Ines drept cea mai bună și de încredere prietenă a ei. În fond, foarte puțini oameni au mai rămas în viața Melaniei după ce aceasta s-a căsătorit cu Donald Trump.

Cele două au copilărit în Sevnica, un oraș mic, la o oră depărtare de capitala Sloveniei. Viktor și Amalija Knavs, părinții lor, au și acum casa în care au trăit, chiar dacă s-au mutat în SUA. Chiar dacă au trăit într-un oraș mic, fetelor nu le-a lipsit niciodată. Viktor era vânzător de mașini, iar Amalija făcea tipare pentru haine de copii la o fabrică.

Cu ce se ocupă și cum arată sora secretă a Melaniei Trump. Imagini rare cu cele două
„Melania nu purta niciodată haine de la magazin, iar Ines avea o atitudine de regină”, a povestit un prieten 

Erau frumoase și sofisticate

În timpul liber, mama lor desena schițe pentru hainele fetelor ei, iar apoi le cosea. Când a învățat să deseneze, Melania și-a conceput singură hainele, iar mama lor le cosea.

Melania nu purta niciodată nimic de la magazin„, dezvăluia un fost prieten al celor două.

Când fetele au ajuns la liceu, familia s-a mutat în Capitală, unde tatăl lor primise o casă. Fetele s-au înscris la școala de design vestimentar. Acolo, Melania și Ines au ieșit în evidență cu frumusețea lor, cu ținutele șic, cu machiajul rafinat, astfel că au început să câștige foarte bine și, curând, au părăsit apartamentul părinților.

Ines și Melania mai au un frate, Denis Cijelnak, dintr-o căsătorie anterioară  a tatălui lor.

Urmăriți Impact.ro și pe