Cu ce se ocupă fiul lui Florin Călinescu. Petru şi-a deschis o afacere cu totul neaşteptată

Iancu Andreea 29.09.2021, 14:06

În timp ce tatăl său, celebrul Florin Călinescu, se bucură de notorietate datorită activității sale din televiziune, fiul actorului, Petru, se descurcă de minune în spatele camerelor de filmare, ducând o viață modestă. Puțini cunosc însă faptul că fiul lui Florin Călinescu a studiat muzica, astfel că acesta ar fi putut urma o carieră în domeniu. În schimb, Petru Călinescu și-a deschis o afacere puțin neașteptată, având în vedere studiile sale.

Cu ce se ocupă Petru, fiul lui Florin Călinescu

Florin Călinescu, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune din România, a avut doi fii, în urma căsniciei cu soția sa, regretata Anmary. În timp ce Luca își lua viața în 2013, din pricina pierderii mamei și a bunicilor, care au decedat la o distanță scurtă unii de alții, cel care a mai rămas alături de actor este Petru Călinescu. Fiul lui Florin Călinescu este un tânăr de 35 de ani, care a studiat muzica la o prestigioasă universitate din Liverpool, însă de curând și-a deschis o afacere total neașteptată.

Acesta a ales să meargă pe un alt drum din punct de vedere profesional, lăsând în urmă talentul său muzical, pe care l-a dezvăluit inclusiv pe scena de la Românii au talent. Deși a studiat canto și și-a încercat norocul pe piața muzicală din România, Petru Călinescu a ales să își schimbe cariera și să se concentreze pe un domeniu complet diferit. Conform cancan.ro, fiul fostului jurat de la Pro TV a renunțat la showbiz și la viața din București pentru afacerea sa cu produse bio, în Brașov, orașul de origine al soției sale.

Cu ce se ocupă Petru, fiul lui Florin Călinescu
Petru Călinescu a cochetat multă vreme cu muzica

Și-a deschis un magazin cu produse bio

Petru Călinescu deține în Brașov un magazin cu produse bio de care este extrem de mândru, la fel ca și tatăl său. Florin Călinescu este foarte fericit că fiul său a reușit să își găsească un drum în viață, iar tânărul chiar s-a străduit să învețe de la zero tot ceea ce ține de acest business.

Petru a început o viață nouă, un nou drum și o afacere care nu are legătură cu nimic din ce făcea înainte. Mai are și concerte, dar mai mult se ocupă de magazinul lor, care e și online. Este o afacere mică de familie. Este foarte fericit și împlinit, mai ales că Brașovul le-a oferit liniștea de care aveau nevoie, după nebunia din București, au declarat surse apropiate familiei Călinescu, pentru cancan.ro.

Deși a sperat la o carieră în muzică, fiind un mare iubitor de artă și studii în domeniu, Petru Călinescu a decis să își concentreze pasiunea în noua sa afacere. Acesta promovează stilul de viață sănătos și alimentația din surse proaspete și sigure, astfel că, alături de soția sa Simona, Petru speră să se bucure de succes cu magazinul de produse bio.

Magazinul înseamnă dorința noastră de a-ți aduce mai aproape surse proaspete, sănătoase și sigure de hrană și îngrijire. În căutarea noastră, am descoperit povești despre munca și dedicația oamenilor ce stau în spatele produselor. Toate au un lucru în comun, și anume, că lucrurile cu adevărat sănătoase sunt cele care își păstrează puritatea și autenticitatea. Toate acestea dorim să le împărtășim cu tine. Te așteptăm cu mult drag pe la noi! Simona și Petru Călinescu!, potrivit textului cu ajutorul căruia își descriu cei doi soți afacerea.

Urmăriți Impact.ro și pe