Cu ce se ocupă acum Consuelo, fosta soție a lui Adrian Mutu. Bruneta are o afacere de succes

Stan Filon 25.07.2023, 20:25

S-a aflat cu ce se ocupă acum Consuelo, fosta soție a lui Adrian Mutu! Cei doi soți s-au despărțit în urmă cu mai bine de 10 ani, chiar dacă aveau două fetițe împreună. Fiecare a plecat pe drumul său. Dacă despre Adrian Mutu se știe că a devenit un antrenor de fotbal apreciat, despre Consuelo nu se mai știa nimic. Iată că s-a aflat!

Cu ce se ocupă acum Consuelo, fosta soție a lui Adrian Mutu

Așadar, au trecut mai bine de 10 ani de când Adrian Mutu și Consuelo și-au spus adio, după o relație de 8 ani de zile. Au fost împreună din anul 2005, până în anul 2013, când s-au separat. Cele două fete ale cuplului, Adriana și Maya, au rămas alături de mama lor și împreună au decis să se întoarcă după divorț în Republica Dominicană.

Consuelo are o afacere înfloritoare în țara sa natală, unde și-a deschis o agenție imobiliară. Focoasa brunetă se ocupă cu vânzarea caselor dintr-un complex de lux, acolo unde prețul unei locuințe este de aproximativ un milion de dolari, așadar și comisioanele sale sunt destul de mari.

Cu ce se ocupa acum Consuelo, fosta sotie a lui Adrian Mutu
Cu ce se ocupa acum Consuelo, fosta sotie a lui Adrian Mutu

Divorț destul de costisitor

Adrian Mutu mărturisea că l-a costat destul de mult divorțul de Consuelo. În acea perioadă fotbalistul a vândut casa de la Miami, iar oamenii au crezut că a fost nevoit să îi despăgubească pe cei de la Chelsea. Adevărul a fost că a făcut partajul în cadrul divorțului de Consuelo. Citește și Ce s-a ales de prima soţie a lui Adrian Mutu. Viața Alexandrei Dinu s-a schimbat radical după divorț

„Povestea cu Chelsea e încheiată de mult. Casa de la Miami nu am vândut-o să dau banii lui Chelsea… Eu nu i-am despăgubit deloc. Casa s-a vândut pentru că am divorţat de Consuelo. Am făcut partajul”, spunea Adrian Mutu.

Cu o facere înfloritoare, frumoasa Consuelo Matos a decis să intre și în lumea filmului, cum a făcut de altfel și prima soție a lui Adrian Mutu, Alexandra Mutu. Ei bine, Consuelo s-a făcut actriță și chiar a jucat în două filme: Desperado și El Mariachi. Citește și De ce Adrian Mutu a ajuns să se înțeleagă mai bine cu soacra: „Ea îmi gătește ficăței, iar fiică-sa îmi mănâncă mie ficații”

Ce spune Adrian Mutu despre fosta sa soție, Consuelo Matos

Chiar dacă au divorțat, Adrian Mutu are numai cuvinte de laudă la adresa fostei sale soții. Celebrul antrenor spune că fosta soție a contribuit la dezvoltarea lui, iar cu ajutorul ei și-a dat seama ce își dorește cu adevărat.

„M-a schimbat și mă enervează bărbații care spun că nimic nu-i schimbă sau că nu e ok să te influențeze o femeie, mai ales nevasta. Eu am făcut asta ca să o am lânga mine; mi-am dat seama de la început că e foarte specială – pentru mine, nu știu cum o privesc alții.

Toată lumea spune că e foarte frumoasă și eu știu asta. Dar dacă era numai foarte frumoasă și asta-i tot, nu era același lucru. Nu m-aș fi schimbat doar pentru atât. Cred că alături de Consuelo am descoperit ce-mi doresc, dar nu dezvolt, că nu facem aici poezie”, spunea Adrian Mutu despre Consuelo Matos.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...