Cu ce se ocupă acum Ana-Maria Georgescu, fosta iubită a lui Florin Chilian. Artista a plecat definitiv din România

Mihnea Tălău 15.11.2022, 08:18
Cu ce se ocupă acum Ana-Maria Georgescu, fosta iubită a lui Florin Chilian. Artista a plecat definitiv din România

Cântăreața Ana Maria Georgescu, 35 de ani, fosta iubită a lui Florin Chilian, a ieșit din lumina reflectoarelor, nu mai locuiește în România, ci s-a mutat Franța unde și-a întemeiat o frumoasă familie. Ea a lăsat toate supărările în urmă.

Ana Maria Georgescu este o femeie împlinită din toate punctele de vedere

Relația cu Florin Chilian s-a sfârșit brusc, în 2006, după ce tânăra l-a acuzat că a bătut-o. După acest scandal, solista, care încântase publicul român cu piesa ”Ochii Tăi”,a dispărut de pe scenă. Acum, Ana Maria Georgescu este o femeie împlinită din toate punctele de vedere.

Originară din Șimleu Silvaniei, Ana Maria  era la începutul anilor 2000, una dintre cele mai îndrăgite soliste. Deși avea un viitor promițător în industria muzicală, ea a renunțat brusc la cariera ei și a ieșit din showbiz, după relația zbuciumată cu Florin Chilian, pe care l-a acuzat-o că ar fi lovit-o și ar fi dat-o cu capul de bordură, scrie click.ro.

În prezent, la 15 ani de la nefericitul incident cu Florin Chilian, Ana Maria Georgescu și-a găsit fericirea în noua țară de adopție, Franța, alături de un alt bărbat, Norbert, care i-a devenit soț în 2018.

Ana Maria Georgescu a avut o nuntă ca-n filme, alături de actualul partener, Norbert, și a publicat pe social-media imagini de colecție de la fabulosul eveniment.

Mai apoi, în 2020, Ana Maria a devenit mama unei fetițe pe nume Katja, veste pe care a împărtășit-o cu emoție și bucurie pe contul personal de Instagram.

”Fiica mea dragă, De când ai venit pe lume trăim prin ține, cu ține și pentru ține. Cărțile, muzică și filmele, poeziile și bucuriile există acum doar că să ți le dăruim ție. Aș vrea să îți pun la picioare tot ce e mai frumos pe lume, așa cum știu, atât cât pot. Prin ține nu mai există trecut, există doar dimineți lungi în care tu razi și noi stăm înmărmuriți în față minunii. Ești cel mai frumos dar pe care viață ni l-a dat. Vom stă mereu în umbră zâmbetului tău. Te iubim, mama și tata”, a scris Ana Maria Georgescu.

Relația cu Florin Chilian s-a încheiat urât

Florin Chilian e de partea lui Dan Bittman
Florin Chilian

Ea s-a aflat într-o relație cu artistul Florin Chilian, cu 17 ani mai mare decât ea, care s-a încheiat urât, cu toate că cei doi păreau că formează, în pofida diferenței de vârstă, un cuplu sudat.

Practic, povestea dintre Ana Maria și Florin Chilian s-a năruit într-o noapte când artistul s-a urcat beat la volan și a intrat într-o altercație cu polițiștii de la Rutieră. Potrivit declarației Anei Maria, partenerul ei ar fi lovit-o de mai multe ori în noaptea respectivă.

”A început să strige că eu sunt de vină și apoi să mă lovească. Mergea la mașină, încerca să schimbe roată lovită, apoi venea, spunea că eu sunt de vină pentru toate astea și ma agresa. Apoi din nou mergea la mașină. M-a lovit din nou cu palmă, am căzut și m-am lovit la cap de bordură”, a relatat, atunci, Ana Maria Georgescu judecătorilor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...