Cu ce ocupă Daniela Crudu, după ce a renunțat la televiziune. Câștigă 8.000 de euro lunar

Anca Manolica 23.08.2022, 13:05

Celebra asistentă TV pare să nu ducă prea mult dorul aparițiilor pe micile ecrane, fiind acum implicată în o mulțime de proiecte care îi aduc bani frumoși în conturi. Ea continuă să se bucure de succes pe plan profesional, având un contract cu o celebră casă de pariuri din Rusia, este imaginea unui atelier de personalizări auto, acestea fiind doar două din cele mai importante.

De ce proiecte se ocupă Daniela Crudu în prezent

Daniela Crudu, fosta Burlăciță de la Antena 1, s-a retras de ceva timp din lumina reflectoarelor. Bruneta care atrăgea atenția oricui cu fiecare apariție a sa încearcă acum să își trăiască viața departe de micile ecrane și spune că nu mai este tentată să revină în televiziune. Și nici nu are motive prea întemeiate acum, de vreme ce are o mulțime de proiecte din care câștigă bani frumoși

Potrivit playtech.ro, faptul că are un program flexibil și că nu este legată de niciun loc anume de muncă, îi permite să aibă cât de multe contracte i se oferă și acceptă. Fosta asistentă a lui Dan Capatos a devenit imaginea unui atelier de personalizări auto, pentru care face ședințe foto din când în când.

De asemenea, a avut și are în continuare contracte cu clinici de înfrumusețare, cu branduri celebre de haine sau cu branduri de băuturi alcoolice. Chiar bruneta a fost cea care a recunoscut faptul că nu de puține ori s-a „dres” și cu un păhărel de tărie. Ea are, la ora actuală, î derulare un contract de imagine cu un brand de vodcă.

„Dacă te trezești luni dimineața cu vodka în patul tău, s-ar putea să fii în rai”, spunea Cruduța într-unul din spoturile publicitare în carea pare sumar îmbrăcată, fiind acoperită de multe sticle.

Daniela Crudu nu intenționează prea curând să revină pe micile ecrane
Daniela Crudu nu intenționează prea curând să revină pe micile ecrane

Este MC în cluburi sau cazinouri

Vedeta a acceptat și oferte de a fi MC în cazinouri sau în cluburile de fiță din Capitală sau de pe litoral. O fire vioaie și mereu pusă pe distracție, ea știe să întrețină atmosfera. Iar banii pe care îi ia Daniela pentru o seară nu sunt deloc puțini, onorariul său fiind de o mie de euro. Se pare că patronii de localuri sunt foarte mulțumiți de serviciile sale, pentru că este adesea solicitată.

„Am contracte de imagine. Nu mă plâng, îi mulțumesc lui Dumnezeu, am tot ce-mi doresc”, a declarat superba brunetă,

De asemenea, nu mulți știu că Daniela Crudu are în program și show-uri erotice, cei doritori trebuind să scoată din buzunar nu mai puțin de 2.500 de euro.

Are contract cu o casă de pariuri cu sediul în Rusia, de mai bine de trei ani

De departe, contractul care îi aduce cele mai mari venituri și pe care îl are deja de trei ani este cel încheiat cu o celebră casă de pariuri, cu sediul în Rusia, a cărei imagine o reprezintă în România.

Au început colaborarea în anul 2019, și încasează, lunar, în jur de 8.000 de euro, cam trei sferturi din veniturile sale.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...