CTP tună și fulgeră după ce a văzut imaginile cu șoferii pe contrasens pe drumul spre mare. ”Prima regulă e să fii șmecher natural”

Nicu Stan, Narcisa Tomulescu 20.07.2021, 19:07
CTP tună și fulgeră după ce a văzut imaginile cu șoferii pe contrasens pe drumul spre mare. ”Prima regulă e să fii șmecher natural”

CTP tună și fulgeră după ce a văzut imaginile cu șoferii pe contrasens pe drumul spre mare. ”Prima regulă e să fii șmecher natural”. Jurnalistul amintește de cazul Șerban Huidu și Mario Iorgulescu, care au omorât oameni și nici măcar neliniștiți nu sunt.

CTP, atac dur la șoferii care au mers pe contrasens pe Autostrada Soarelui. ”Să fii șmecher natural, spre deosebire de ceilalți, care sunt fraieri”

CTP este supărat nevoie mare după ce a văzut imaginile cu șoferii pe contrasens pe drumul spre mare.

Gazetarul crede că unor astfel de șoferi ar trebui să li se ridice pe viață dreptul de a mai conduce, întrucât aceștia sunt ucigași pe roți. Acest gen de șoferi se comportă ca niște ”șmecheri naturali”, față de ceilalți care respect regulile și sunt văzuți ca ”fraieri”, mai crede CTP.

Soferii ce incalca frecvent legea nu se tem de nimic
Soferii ce incalca frecvent legea nu se tem de nimic

Șmecherul natural

”Regulile de circulație nu s-au schimbat, sunt aceleași. Și prima regulă e să fii șmecher natural, spre deosebire de ceilalți, care sunt fraieri. A existat un prim ins care a făcut manevrele astea năucitoare pe Autostrada Soarelui; după el s-au luat și ceilalți, ca să nu pară mai prejos.

Nu a fost vorba de vreo situație periculoasă, dificilă, ivită din pricina unui accident al drumului sau a unei situații mecanice care apoi să fie evitată, pur și simplu acești inși, în calitatea lor de șmecheri naturali, au creat această situație din asfalt, fără niciun fel de circumstanță. Acum, să ne întrebăm de ce au făcut asta. Astfel de situații au loc în fiecare moment în această țară. Orice șofer civilizat, corect, se izbește în fiecare zi de astfel de invidizi și uneori se întâmplă și la propriu.

Mulți șoferi, indisciplinați

Pe autostradă se merge în neștire, au mașini puternice, unii se duc spre 200 km/h, viteză la care, știm foarte bine, orice incident cât de mic poate să devină fatal. Nu numai pe marile bulevarde; pe străzi, în București, cât sunt eu de atent și prudent în circulație, mă confrunt cu astfel de situații, cu inși care-ți taie calea, care ies pe lateral fără să se uite, care trec de pe o bandă pe alta, croșetează pur și simplu în sensul de mers luând fața celorlalți conducători.

În astfel de situații trebuie să ghicești. Aceasta este o nouă calitate a șoferului acum, să ghicească ce are de gând un astfel de bezmetic în trafic și să-și ia măsuri defensive”, a declarat Cristian Tudor Popescu la PRO TV.

Șoferii care încalcă frecvent legea nu se tem de nimic

Jurnalistul mai spune că cei care încalcă frecvente legile rutiere știu că nu pățesc nimic, chiar dacă omoară oameni.

”Mai este un aspect. De ce fac asta? Pentru că nu le teamă. Știa au încălcat flagrant regulile de circulație, au mers pe contrasens, dar sunt atâția alții care au omorât oameni. Ne amintim nume celebre, eu știu, Huidu sau Mario Iorgulescu- despre care spuneam, în clipa când l-a omorât pe omul ăla, că nu va păți nimic. Și iată că nu pățește.

Mario Iorgulescu, un om liniștit

E liber și liniștit, nici măcar neliniștit. Și așa se întâmplă în toate cazurile de omoruri comise în circulație de diverși inși – veți vedea că în momentul de față sunt liberi și conduc mașina. Este de neimaginat de ce nu se aplică această măsură, care este rațională, este logică, unor inși care fac astfel de lucruri, care pun grav în pericol sănătatea, viața celorlalți”, a spus CTP.

Urmăriți Impact.ro și pe