CTP, mărturisiri nebănuite din culisele moțiunii de cenzură! Reacția neașteptată a lui Mircea Badea, după ce Guvernul Orban a fost demis

Raluca Juncu 05.02.2020, 17:13
CTP, mărturisiri nebănuite din culisele moțiunii de cenzură! Reacția neașteptată a lui Mircea Badea, după ce Guvernul Orban a fost demis

Guvernul Orban a fost demis miercuri din funcție, după ce moțiunea de cenzură inițiată de PSD și UDMR a fost votată de 261 de parlamentari, potrivit anunțului făcut de Marcel Ciolacu, Președintele Camerei Deputaților. Cum comentează jurnalistul Cristian Tudor Popescu, pierderea înregistrată de liberali? Reacția gazetarului în materialul următor!

Ce spune Cristian Tudor Popescu despre căderea Guvernului

În contextul căderii Guvernului, în urma moțiunii de cenzură, jurnalistul Cristian Tudor Popescu a transmis primele declarații în acest sens, într-o intervenție în direct la Digi 24.

„Era foarte  clar de aseară că toate voturile de la Pro România or merge în favoarea moțiunii de cenzură. Ceea ce aș vrea eu să știu, câte din aceste voturi sunt de la alte alte partide, în special cele de la PNL. Așteptăm, să vedem. Oare doamna Turcan avea lacrimi în ochi?

Expresia este de , căci i se duc trăsăturile în jos. Dacă da, avem meniul complet în felul acesta, fiindcă în rest am avut de toate în cadrul acestui spectacol. Ar fi trebuit să rupă bilete să intre și publicul (…)

O fi răcită, dar pare și afectată. Dar dacă a plâns, înseamnă că avem melodrama completă, un spectacol pentru care ar fi trebuit ca Parlamentul să vândă bilete, iar oamenii ar fi câștigat ceva, fiindcă în rest nu a câștigat nimic. 

Acum Guvernul Orban a fost dat jos într-un mod zdrobitor (…) Știți cum e vorba românească, >”, mai spune gazetarul.

Alte reacții din spațiul public cu privire la căderea Guvernului Orban

În urma căderii Guvernului Orban, mai multe reacții au apărut în spațiul public. Jurnalistul Mircea Badea, spune, într-un mesaj postat pe pagina sa Facebook că nu se bucură de acest eveniment.

„Eu nu sunt deloc bucuros pentru ce s-a întâmplat. Cretinii halitori de nutreț pentru cretini meritau în continuare acest vierme de c…t, acest hemoroid vopsit, acest fricos basinos, această flatulență cu stropi, această javră lasă și nerecunoscătoare, avest partz cu scartz. Sper, totuși, că sfârșitul nu e aici și că va mai fi o tură!”, a preciat miercuri, Mircea Badea.