Crimă pasională în Argeș. Un bărbat a fost ucis în bătaie de soțul femeii cu care se vedea

Elena Avramescu, Anca Manolica 28.05.2021, 14:17

Crimă pasională în comuna Cetățeni, județul Argeș. Un bărbat de 40 de ani, din comuna dâmbovițeană Malu cu Flori, ar fi fost ucis în bătaie de un bărbat de 47 de ani, pe fondul geloziei, din cauza relației pe care o avea cu soția acestuia.

Crimă pasională în Argeș

UPDATE Crimă de o rară cruzime petrecută noaptea trecută în comuna argeșeană Cetățeni. Un bărbat în vârstă de 47 de ani, din localitate, l-a omorât în bătaie pe un altul, de 40 de ani, din localitatea învecinată, Malul cu Flori. Motivul ? Gelozia. Victima avea o relație cu soția agresorului și intenționau să se mută împreună, chiar aseară. Momentul ales a fost unul neinspirat, cei doi bărbați dând nas în nas. Conflictul a fost unul spontan, auzit de o vecină care a și sunat la 112.

”Am auzit scandal și bubuituri, prin fundul grădinii lui. Am sunat la poliție, a venit poliția dar nu a căutat nimeni să vadă ce s-a întîmplat”, povestește martorul cheie din dosar.

Abia de dimineață, un alt localnic a observat în grădină trupul inert al unui bărbat. Polițiștii, sosiți din nou la locul faptei, l-au reținut pe bărbatul de 47 de ani pînă la sosirea procurorului criminalist, chiar dacă purta semnele bătăii în care fusese implicat, și anume un ochi vânăt și zgârieturi pe față. La locul crimei au sosit mai mulți anchetatori și două echipe de criminaliști care au constatat că bărbatul era mort de mai bine de trei ore. La postul de poliție unde a fost ținut până la transferul spre arest, bărbatul nu a declarat nimic.

Crima pasionala in Arges
Crima pasionala in Arges

Fața era descompusă de la atâtea lovituri. Rar mi-a fost dat să văd asemenea lovituri aplicate, cel mai probabil, cu mâinile goale, au declarat surse din anchetă.

Povestea de iubire dintre soția sa și bărbatul ucis de o ploaie de pumni începuse în urmă cu doi ani, în Zaragoza, Spania. Întorși acasă din cauza pandemiei, cei doi nu s-au mai ferit și, la un moment dat, au hotărât să se mute împreună, la locuința bărbatului, situată în comuna învecinată, Malu cu Flori, la o distanță extrem de mică de gospodăria sa. Despre idilă a aflat și soțul încornorat, care a jurat să se răzbune. Din păcate, momentul s-a petrecut aseară iar deznodământul e unul sumbru. Un bărbat a ajuns în arest, acuzat de omor, iar un altul a ajuns în pământ.
Până la această oră, agresorul nu a putut fi audiat, fiind extrem de agitat.

Până la efectuarea autopsiei, încadrarea este de omor. El nu a fost audiat însă este cert că fapta a fost comisă din gelozie. Pe corpul victimei nu au fost găsite decât urme ale unei bătăi crunte, nefiind folosit un corp contondent sau înțepător. La autopsie vom vedea dacă a fost ștrangulat, a declarat Cătălin Arsene, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș.

În urma celor doi, a rămas un băiețel de 11 ani, care a ajuns în grija bunicii materne. Mâine, autorul va fi dus la mandat, cu propunere de arestare preventivă pentru omor. Pedeapsa maximă pe care o riscă este de 25 de ani.

Știre inițială Surse din anchetă spun că victima avea o relație cu soția agresorului. Acesta s-ar fi întors azi noapte acasă inopinat și și-ar fi găsit soția în compania amnatului. Între cei doi a izbucnit un scandal monstru, cu pumni și picioare, lupta mutându-se în grădina casei.

În această dimineață, bărbatul de 40 de ani a fost găsit fără suflare, cu multiple lovituri în zona feței. Polițiștii, care au fost alertați de vecini, l-au reținut pe principalul suspect, cae era și el rănit în zona feței. Cazul a fost preluat de un procuror criminalist care, la această oră, îl audiză pe suspect.