Crește valoarea tichetelor de masă pentru acești angajați. 10 lei în plus pentru acești salariați

Stan Filon 10.11.2022, 10:32
Crește valoarea tichetelor de masă pentru acești angajați. 10 lei în plus pentru acești salariați

Vești bune pentru o parte dintre angajații din România! Aceștia vor primi tichete de masă cu o valoare crescută. Schimbarea a putut fi observată încă de la începutul lunii noiembrie, când valoarea tichetului de masă a crescut de la 20 de lei, cât este în prezent, până la 30 de lei.

Crește valoarea tichetelor de masă pentru acești angajați

Așadar, sunt vești bune pentru angajații de la Căile Ferate Române, care au primit deja de la 1 noiembrie tichete de masă cu o valoare mai mare. Astfel, valoarea acestora a crescut de la 20 de lei, până la 30 de lei, iar acest lucru a fost posibil după introducerea unui act adițional în Contractul Colectiv de Muncă.

Veștile bune nu se opresc aici pentru angajații Căilor Ferate Române! Începând cu luna viitoare, de la 1 decembrie, salariul acestora va fi majorat cu 6%, conform ordonanței din Guvern. Angajații respectivi au mai beneficiat anul acesta de o creștere a salariilor cu 10%! Oficialii CFR au anunțat schimbările care se produc pentru angajați.

Creste valoarea tichetelor de masa pentru acesti angajati. 10 lei in plus pentru acesti salariati
Creste valoarea tichetelor de masa pentru acesti angajati. 10 lei in plus pentru acesti salariati

Prima creștere salarială a avut loc în luna iunie 2022

„Angajații CFR SA încheie anul 2022 cu o creștere salarială cu 16%!  Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a semnat noul Act Adiţional, la Contractul Colectiv de Muncă (CCM), cu o majorare salarială de 6%, de la 1 Decembrie 2022, și creșterea valorii tichetului de masă, de la 1 noiembrie 2022, la 30 de lei, de la 20 de lei! Salariații companiei au beneficiat de prima creștere salarială a acestui an începând cu 1 iunie 2022, când s-a acordat o majorare cu 10% a salariilor de bază, iar valoarea unui tichet de masă a crescut de la 15 lei la 20 de lei.

Astfel, în anul 2022, conducerea CFR SA a majorat veniturile angajaților cu 16% și a crescut valoarea tichetului de masa de la 15 lei, la 30 de lei! Menționăm faptul că în anul 2021 angajații CFR SA nu au beneficiat de nicio creștere a salariilor, ultima majorare, de 5%, fiind acordată în decembrie 2020”, a anunțat compania, printr-o postare pe contul său oficial de Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...