Coșmarul prin care a trecut Laurette. O urmărește și acum: „Nici nu vreau să-mi amintesc acele momente”

Dumitrică Roxana 04.08.2022, 22:33
Coșmarul prin care a trecut Laurette. O urmărește și acum: „Nici nu vreau să-mi amintesc acele momente”

În timp ce filmările la noul sezon al emisiunii sunt în toi, cu vedetele testându-și deja curajul și sărind în apă de la platformele bazinului olimpic de la Bacău, s-au aflat numele concurenţilor care participă la show-ul ce va fi difuzat la Antena1.

Vedeta se teme de apă

Laurette Atindehou a revenit după o pauză de aproape zece ani în lumea emisiunii „Splash! Vedete la apă”. Și recunoaște că a făcut-o în ciuda fobiei sale față de apă!

„Nu am o relație bună cu apa nici astăzi! Poate doar emisiunea asta să mai fi ajutat un pic! Fiindcă și data trecută, la prima ediție, și la cea din acest an, care urmează a fi prezentată curând pe micile noastre ecrane, am avut parte de niște antrenori foarte buni. Faptul că am intrat pe mâna lor mi-a dat multă încredere că pot negocia relația mea cu apa. Chiar și în momentele în care a trebuit să execut săirturi destul de dificile pentru mine și experiența mea de înotător. Dar, una peste alta, nu mi-e rușine să recunosc că nu am învins complet frica de apă nici până la vârsta asta”, a declarat vedeta de televiziune în exclusivitate pentru IMPACT.RO.

Ea a mărturisit și de unde provine această teamă de apă: „Când eram mai mică, pe la 10 sau 11 ani, mă aflam în vacanța de vară la bunici. Și am mers împreună cu alți copii la scăldat. Apele Buzăului nu au fost deloc prietenoase cu mine și nu știu nici până azi cum m-am salvat de la înec. Nici nu vreau să-mi amintesc acele momente. Într-un fel, coșmarul acela m-a urmărit până astăzi!”.

Laurette, apropiată de Ion Ţiriac

Despre cei doi au apărut informații în spațiul public că ar avea o relație amoroasă. Laurette și Țiriac au fost surprinși în mai multe rânduri la braț, fără să se ferească de ochii curioșilor. Chiar dacă nu a dezvăluit că ar fi fost iubita miliardarului român, frumoasa mulatră susține că a petrecut timp de calitate alături de omul de afaceri.

Laurette Atindehou a recunoscut, în trecut, că a fost ajutată de Ion Ţiriac. Tânăra de 38 de ani a filmat un videoclip la piesa „Big Girl” şi a apelat la bolizii de sute de mii de euro ai miliardarului român.

„Este adevărat că domnul Ion Țiriac m-a ajutat pentru filmarea noului meu videoclip cu mașini din parcul său auto și îi mulțumesc pe această cale, pentru că atunci când am nevoie de ajutor, niciodată nu evită să mi-l ofere. Mi-a oferit pentru videoclip o mașină puternică, frumoasă și foarte specială.

Este o relație frumoasă de prietenie! E un gentleman, un om puternic, cu simțul umorului și foarte sufletist, dincolo de imaginea de om puternic”, spunea Laurette

Urmăriți Impact.ro și pe