Constantin Budescu a fost umilit pe pagina de Instagram a lui Dan Capatos. Ce a putut să-i scrie un prieten de-ai prezentatorului TV

Daria Petrescu 25.09.2021, 09:37
Constantin Budescu a fost umilit pe pagina de Instagram a lui Dan Capatos. Ce a putut să-i scrie un prieten de-ai prezentatorului TV

Zilele trecute, Dan Capatos, prezentatorul de la Antena Stars, a postat pe contul de Instagram o imagine în care apare alături de fotbalistul Constantin Budescu. Prezentarea fotografiei a stârnit reacții neșteptate din partea urmăritorilor, care nu s-au abținut în a face comentarii răutăcioase. Constantin Budescu a fost umilit pe pagina de Instagram a lui Dan Capatos. Ce a putut să-i scrie un prieten de-ai prezentatorului TV

Constantin Budescu a fost umilit pe pagina de Instagram a lui Dan Capatos

La scurt timp după ce Dan Capatos a postat poza realizată alături de Constantin Budescu, în care prezentatorul Tv ține în mână un pahar cu băutură, în timp ce sportivul bea o cafea, mesajele au curs lanț.

„Un alcoolic si-un sportiv…”, a scris Dan Capatos în dreptul imaginii de pe contul de Instagram. Mesajele au curs lanț din partea fanilor, iar aceștia nu s-au abținut din a face glume pe seama celor doi.

„ Care-i alcolistul si care sportivu”, „ Să.nteleg ca u esti sportivul si domnu de langa alcoolicul ???”, „Prezentalist (prezentator / fotbalist)”, „ sprtiv tu si alcoolic Budescu ? Sau cum”, „Se tine bine Budi la 45 de ani”, „ Zic sa o lași mai ușor cu sportul”, sunt câteva dintre comentariile fanilor de pe contul de socializare.

Dan Capatos, vedetă Antena Stars, din 11 ianuarie 2021

“Aventura Xtra Night Show continuă cu sezonul 27! Emisiunea va fi mai frumoasă, mai spumoasă şi mai devreme acasă! Şi asta pentru că, din acest sezon, ora de începere va fi 22:30.

Ne vom distra câte două ore pe seară, de luni până vineri, tot în casa Antenelor, dar în altă camera: Antena Stars. Au fost extrem de multe mesaje din partea telespectatorilor fideli, în acest an greu pe care l-am trăit cu totii, supăraţi pe faptul că uneori stăteau să ne aştepte până la ora la care, în mod normal, emisiunea ar fi trebuit sa se termine.

Din respect pentru ei, Xtra Night Show îşi va respecta statutul de cel mai longeviv Late Night Show din istoria televiziunii din România, de-acum şi din punct de vedere al duratei şi al orei de intrare.

Îi aşteptăm pe prietenii noştri dragi, aflati de partea cealaltă a ecranului să ni se alăture, de luni până vineri, de la 22:30 la 00:30, pe Antena Stars. Să ne dea Dumnezeu sănătate şi un an liniştit tuturor!”, a declarat Dan Capatos la începutul acestui an.

Cine este Constantin Budescu

Constantin Budescu are 32 de ani și joacă pe post de mijlocaș la FCSB în Liga I. Pe plan internațional, are prezențe la națională pentru România.

– Constantin Budescu a fost remarcat la Cupa Moș Crăciun de unul dintre foștii maseuri ai Petrolului, Răduță Gheoca

– În 2007 a debutat în Liga a II-a pentru Petrolul. Treptat acesta s-a impus ca titular în prima echipă.

– În 2011, el a fost transferat la rivala locală a Petrolului, Astra Ploiești , care s-a mutat un an mai târziu în Giurgiu, transformându-se în Astra Giurgiu.

– Budescu a fost folosit o singură repriză în meciul, pierdut de tricolori, în fața Poloniei, cu scorul de 1-4

– Doi ani mai târziu, a jucat patru meciuri pentru națională în campania de calificare la UEFA Euro 2016, debutând în meciul contra Ungariei, terminat 0–0, în care a fost rezervă și a intrat în minutul 78.

Urmăriți Impact.ro și pe