Concurentul de la Survivor care l-a dezamăgit pe Sebastian Dobrincu. A așteptat să ajungă în țară și a început „să dea din casă”

Anca Manolica 20.01.2023, 19:30

Din păcate, pentru Sebastian Dobrincu aventura în Republica Dominicană s-a terminat mai repede decât s-ar fi așteptat. Din cauza unei accidentări grave, el nu și-a mai putut continua parcursul în competiție. Ce a spus Faimosul, la întoarcerea în țară, despre colegii de camp. De cine s-a arătat dezamăgit.

Sebastian Dobrincu s-a accidentat la Survivor România 2023

Juratul de la Imperiul Leilor a părăsit Survivor România 2023, după ce s-a accidentat grav în timpul unei probe din competiție. Din păcate, el a plecat acasă după numai două săptămâni petrecute în Republica Dominicană, urmând a fi supus curând unei intervenții chirurgicale.

Remintim că Sebastian Dobrincu a suferit o accidentare dureroasă în urmă cu câteva ediții. El a căzut în timpul traseului și se pare că urmările sunt mult mai grave decât s-ar fi așteptat chiar și medicii. Concurentul regretă că nu a reușit să demonstreze tot ce poate și să lupte alături de colegi, mai ales că s-a simțit extrem de bine alături de ei și a reușit să lege chiar și prietenii.

„Când eram pe jos, îmi repetam un singur lucru în minte: „Doamne, te rog să nu fie rupt”. Știam că singurul lucru care m-ar putea opri din parcursul meu era însăși neatenția mea. Se pare însă că de ce ți-e frică, nu scapi, iar doctorii au concluzionat rapid că este într-adevăr o accidentare ce necesită intervenție chirurgicală de urgență.”, a spus acesta, pentru Unica.

Sebastian Dobrincu s-a accidentat la Survivor 2023
Sebastian Dobrincu s-a accidentat la Survivor 2023

Ce coleg de echipă l-a dezamăgit

Tânărul antreprenor spune că a legat relații de prietenii cu unii dintre colegii săi din echipa Faimoșilor. Acesta a rămas surprins plăcut de Vica Blochina, despre care și-a schimbat părerea atunci când a cunoscut-o cu adevărat. Sebastian Dobrincu a fost dezamăgit, însă, de Gheboasă și spune că nu i-a înțeles decizia de a renunța atât de repede la competiție.

„Fiecare coleg a reușit să mă surprindă într-un fel sau altul. Un prim exemplu a fost Vica, care mi-a confirmat încă de la început că preconcepțiile vis-a-vis de imaginea ei publică sunt complet nefondate.

Este un om cu inima de aur și un suflet cum rar iți e dat să întâlnești. Pe cealaltă parte, recunosc că am fost ușor dezamăgit de Ghebe. Știind ce fire luptătoare este de fel, am simțit că a renunțat mult prea devreme.”, a mai dezvăluit Sebastian Dobrincu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...