Concertul DAMIAN DRĂGHICI & BROTHERS – „Mireasa Nebună” se amână din cauza condițiilor meteo nefavorabile

Stan Filon, Ionuț Vieru 29.08.2021, 19:57
Concertul DAMIAN DRĂGHICI & BROTHERS – „Mireasa Nebună” se amână din cauza condițiilor meteo nefavorabile

Vin vești proaste pentru fanii lui Damian Drăghici! Acesta a fost nevoit să amâne concertul programat pe data de 29 și 30 august din cauza condițiilor meteorologice. Administrația Națională de Meteorologie a anunțat ploi și vreme urâtă duminică!

Concertul DAMIAN DRĂGHICI & BROTHERS – „Mireasa Nebună” se amână din cauza ploii

„Îmi pare rău că vremea înstabilă ne strică întâlnirea cu publicul spectator în data de 30 august. Vă aștept în data de 22 septembrie la Teatrul de Vară Herăstrău, să vă fac cunoștință în premieră cu Mireasa Nebună, un spectacol la care vă aștept cu chef de dans”, a declarat Damian Drăghici pentru Impact.ro

Din cauza prognozei meteorologice nefavorabile ce estimează precipitații în Capitală în zilele de 29 și 30 august, organizatorii concertului Damian Drăghici & Brothers – „Mireasa nebună” au decis reprogramarea acestuia la cea mai apropiată dată posibilă.

Concertul DAMIAN DRĂGHICI & BROTHERS - „Mireasa Nebuna” se amana din cauza ploii
Concertul DAMIAN DRĂGHICI & BROTHERS – „Mireasa Nebuna” se amana din cauza ploii

Când vor putea dansa la concert fanii lui Damian Drăghici

Prin urmare, admiratorii artiștilor Damian Drăghici & Brothers se vor putea bucura de muzica și atmosfera excepțională a concertului, pe 22 septembrie, la Teatrul de Vară „Constantin Tănase” din Herăstrău, de la ora 20:00. Biletele achiziționate își păstrează valabilitatea pentru data la care a fost reprogramat, fără a fi necesară preschimbarea lor, anunță organizatorii.

”Concertul Damian Drăghici & Brothers „Mireasa nebună” ar fi trebuit să se desfășoare luni, 30 august, la Teatrul de Vară „Constantin Tănase” din Herăstrău, însă aversele de ploaie prognozate pentru zilele următoare împiedică pregătirea evenimentului din punct de vedere logistic, atât montajul echipamentului tehnic cât și programul repetițiilor. Organizatorii concertului cer scuze tuturor spectatorilor pentru disconfortul creat, le mulțumesc pentru înțelegere și îi invită la concertul din luna septembrie”, anunță organizatorii evenimentului.

Vreme cu ploi torențiale

Meteorologii au anunțat că duminică vremea se va menține în general instabilă în toată țara, nu doar în București. Cerul va avea înnorări și vor fi perioade cu averse, ziua în majoritatea regiunilor, iar noaptea local în nord și nord-est și pe arii restrânse în rest, cu o probabilitate mai mare în sud-estul teritoriului.

„În cea mai mare parte a ţării vor fi averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii şi izolat grindină. Ploile vor avea şi caracter torenţial, iar cantităţile de apă vor depăşi, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, 25…35 l/mp şi local 40…50 l/mp”, precizează meteorologii.

În București, dumunică cerul va fi temporar noros, iar în primele ore ale intervalului și apoi, cu o probabilitate mai mare spre seară și noaptea vor fi perioade în care se vor semnala averse și frecvente descărcări electrice. Meteorologii avertizează că ploile vor avea și caracter torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată în timpul ploilor. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 16…17 grade.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...