Compatibilitate zodii. Care sunt relațiile gemenilor cu restul zodiilor

Emanuela Pană 11.04.2021, 09:59
Compatibilitate zodii. Care sunt relațiile gemenilor cu restul zodiilor

Când vine vorba despre o nouă relație amoroasă, compatibilitatea zodiacală poate juca un rol extrem de important, mai ales dacă te numeri printre cei care își citesc horoscopul și se ghidează după ce ce spun astrele. Când spunem compatibilitate zodiacală ne referim la ușurința cu care se pot înțelege două persoane, astfel că nu există zodii complet incompatibile, ci doar relații care merg de la sine și relații care implică mai mult efort. Ai cunoscut un nativ al zodiei Gemeni și ți-ar plăcea să știi dacă vă potriviți? Află, în continuare.

Compatibilitatea zodiei Gemeni

Gemenii sunt persoane comunicative și inteligente, dar au și câteva defecte care îi fac destul de greu de suportat în relații. Mereu receptivi la tot ce se întâmplă în jurul lor, acești nativi au o capacitate uimitoare de adaptare, indiferent de situație. Problema lor este că nu știu când să se oprească din vorbit și au tendința să exagereze. Totodată, au toane, sunt superficiali și nu reușesc să fie consecvenți.

Din cale afară de curioși și dornici să afle, să experimenteze și să își facă auzite părerile, Gemenii își fac ușor prieteni, iau rapid decizii și au simțul umorului foarte bine dezvoltat. Totuși, când vine vorba de relații amoroase pot fi extrem de dificili, pentru că simt în permanență nevoia de ceva nou în viața lor, sunt duplicitari și renunță destul de ușor.

Totuși, există și zodii care știu cum să facă să fie speciale pentru Gemeni. Iată cum arată tablul de compatibilitate pentru nativii zodiei Gemeni.

Zodii compatibile cu Gemenii: Balanță, Berbec, Vărsător, Leu.

Zodii incompatibile cu Gemenii: Fecioară, Scorpion, Săgetător, Pești.

Citește și: Cele mai romantice trei zodii din horoscop. Nativii care te fac să te simţi întotdeauna special

Cu cine se potrivesc acești nativi

Nativii zodiei Gemeni trăiesc viața la potențial maxim, fără iluzii și fără intenții ascunse, iar în dragoste își doresc atât independență, cât și un partener loial – ceea ce pare a fi o combinație dificilă. Totuși, există câteva semne din zodiac care le pot satisface așteptările.

Compatibilitate Gemeni. Relații perfecte cu patru semne zodiacale
Compatibilitate Gemeni. Relații perfecte cu patru semne zodiacale

Gemeni – Balanță

Împreună, cei doi se pot bucura de o dragoste ca în povești, pentru că știu exact ce să-și spună unul celuilalt și ce să nu-și spună. Blanța știe când să ofere o floare nativului zodiei Gemeni pentru a-i fura un zâmbet, dar și când să îi facă un compliment pentru a-i vedea ochii strălucind, motiv pentru care se numără printre puținele zodii compatibile cu Gemenii.

Gemeni – Berbec

Nativul zodiei Gemeni și Berbecul formează perechea ideală. Cei din jur pot citi pe fețele lor cât de îndrăgostiți sunt unul de celălalt. Între acești nativi există o atracţie fizică şi chimică aproape inexplicabilă, astfel că atunci când sunt împreună nu mai contează nimeni în jurul lor. Sunt spontani, pasionali, energici și dornici de aventură și distracție. Totuși, mare grijă la gelozie, căci poate strica tot.

Gemeni – Vărsător 

Când vine vorba despre nativii zodiei Vărsător, Gemenii manifestă o răbdare incredibilă pentru a-i asculta şi a le împărtăşi visele şi dorinţele. Aceste semne zodiacale se înțeleg dintr-o privire, luptă împreună și se iubesc pasional. Le face o deosebită plăcere să își arate dragostea prin fapte și gesturi deosebite, căci pun mare preț pe originalitate și inventivitate.

Gemeni – Leu

Și între aceste două zodii există compatibilitate. Gemenii și Leii nu numai că se potrivesc, dar se și completează reciproc, se respectă și se susțin. Partenerul Leu i se dăruiește în totalitate, fiind dispus să ofere chiar și Luna de pe cer nativului Gemeni, atât timp cât este apreciat și respectat. Cei doi dezvoltă o relație cel puțin interesantă și cu mari șanse de reușită.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI