Comentariul lăsat de Anamaria Prodan la o fotografie cu Reghe şi fiul lui, Luca. Internauţilor nu le-a venit să creadă

Nicu Stan 20.01.2022, 20:12
Comentariul lăsat de Anamaria Prodan la o fotografie cu Reghe şi fiul lui, Luca. Internauţilor nu le-a venit să creadă

Anamaria Prodan a lăsat un comentariu la o fotografie a lui Laurențiu Reghecampf și a fiului său din prima căsătorie, Luca. Internauţilor nu le-a venit să creadă când au văzut comentariul fostei soții a antrenorului. Ce i-a transmis impresara fostului său soț prin intermediul Instagram.

Ce i-a comentat Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf la o fotografie de pe Instagram. Fanii au rîmas cu gura căscată

Laurențiu Reghecampf a  postat pe Instagram o fotografie făcută alături de fiul său din prima căsătorie, Luca, în timp ce petreceau într-un restaurant.

Postarea antrenorului a strâns mii de like-uri, dar și multe comentarii. printre acestea din urmă se regăsește și un mesaj al Anamariei Prodan. Aceasta nu s-a putut abține și le-a scris celor doi. „Bravo Luca. Să l iubești și să l respecți Pt faptul ca ți a dat viață”, a scris Anamaria Reghecampf.

Postarea lui Reghe si comentariul Anamariei Prodan
Postarea lui Reghe si comentariul Anamariei Prodan

Anamaria Prodan suferă după Laurențiu Reghecampf

Pe de altă parte, chiar dacă în ultimul timp l-a atacat dur pe Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a dezvăluit că îl iubește și îl va iubi toată viața ei.

„Greșeala mea a fost că l-am iubit prea mult și că l-am ridicat prea mult. Toată viața am să-l iubesc. Toată inima mea este așa și 90% va rămâne Laurențiu Reghecampf. Este firesc!”, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan l-a iertat pe antrenor de mai multe ori

Anamaria Prodan susține că l-a iertat pe Laurențiu Reghecampf de multe ori din cauza infidelităților, iar acesta ar fi venit de fiecare dată plângând ca să fie iertat.

Impresara mai spune că actuala iubită l-ar fi șantajat pe Laurențiu Reghecampf cu e-mail-uri și l-ar fi presat să divorțeze cât mai repede. Antrenorul de la Universitatea Craiova i-ar fi trimis toate mesajele Anamariei Prodan.

Anamaria Prodan nu s-a iubit cu Dan Alexa

În plus, Anamaria Prodan a ținut să precizeze încă o dată că ea nu a avut vreo ralție cu Dan Alexa. Tot scandalul ar fi pornit de la o declarație făcută de Ionel Ganea, în care ar fi zis că impresara ar avea o relație mai specială cu antrenorul Dan Alexa.

Ionel Ganea ar fi asta după ce ar fi fost deranjat că Dan Alexa a fost ales antrenor la o echipă și el nu.

Anamaria Prodan, relație de prietenie cu Dan Alexa

„Dacă îmi zici de Dan Alexa mă dau cu capul de masă. Îl iubesc pe Dan Alexa cum te iubesc și pe tine și pe Natanticu. Știți cum a apărut nebunia asta? Eu sunt o fire vulcanică, dacă ceva nu îmi convine, eu în secunda doi sar la bătaie. Eu cu Reghecampf nu am avut niciodată scandaluri cu bătăi”, a mai spus Anamaria Prodan în podcastul lui Codin Maticiuc.

Urmăriți Impact.ro și pe